Pip-boy je nevyhnutné príslušenstvo každého obyvateľa Vaultu.

Titul Fallout prišiel s konceptom inteligentných hodiniek ešte koncom minulého tisícročia. V tej dobe sme o Apple Watch alebo Moto 360 ani nesnívali. Vo videohre ste však mali k dispozícii masívne zariadenie, ktoré slúžilo ako informačné centrum. Hodnotilo váš stav, kontrolovalo zdravie a informovalo vás o úlohách.

V hre Fallout 4 hodinky Pip-boy „ožijú„. Spoločnosť Bethesda vyrobila toto zariadenie v skutočnej veľkosti a postarala sa o to, aby naozaj fungovalo. Je pravda, že budete potrebovať smartfón so systémom Android alebo iOS, ktoré do hodiniek vložíte a pomocou mobilnej aplikácie poslúži ako druhá obrazovka. Avšak hodinky Pip-boy budú zobrazovať informácie z hry a výborne dokresľovať atmosféru. Tak, ako sú fanúšikovia tejto série zvyknutí.

Zážitok z používania druhej obrazovky môžete samozrejme získať aj bez toho, aby ste si kupovali edíciu s plastovou hračkou za necelých 150 EUR. Skalní milovníci série však majú príležitosť získať repliku „najinteligentnejších hodiniek na svete„.

P.S. Je jasné, že s takýmito hodinkami asi von chodiť nebudete a ich využiteľnosť mimo hry samotnej je takmer nulová. Aj keď, s trochou tvorivosti…

Pozrite si ďalšie zábery z hrania, ktoré predstavujú Pip-boya aj novinky, ako je crafting a budovanie príbytkov:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit