Vo výbave nájdete viacero režimov pre fotoaparát.

LG v prezentačnom videu prezentuje hlavné novinky novej verzie nadstavby UX 5.0. Tá je súčasťou smartfónu LG G5, ktorý sa dostane na náš trh počas budúceho týždňa.

UX 5.0 má vo výbave novú aplikáciu LG Friends Manager, ktorá zjednodušuje párovanie a nastavovanie príslušenstva, ako sú doplnkové moduly alebo 360-stupňová kamera a okuliare virtuálnej reality. Okrem toho pribudlo niekoľko režimov fotoaparátu. Auto Shot automaticky fotí selfie, Multi-View režim zakomponuje do jednej fotky viacero záberov (a podporuje aj 360-stupňovú kameru).

Výrobca takisto zoptimalizoval používateľské rozhranie a ponúka dva režimy. Jeden z nich obsahuje iba domovskú obrazovku, kde sú zoradené všetky aplikácie (tak ako v iOS). Používateľ sa však môže prepnúť do rozhrania, ktoré obsahuje aj samostatnú obrazovku s aplikáciami tak, ako sme v prípade systému Android zvyknutí. Nechýba ani zabudovaný nástroj pre čistenie operačného systému.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit