Potvrdzuje to test odolnosti YouTubera menom JerryRigEverything. 

JerryRigEverything je YouTuber, ktorý testuje telefóny skutočne neobvyklým spôsobom. Zoberie si ostrý nožík, zapaľovač a zisťuje, čo telefón vydrží. Vrcholom každého testu je tzv. bend test, kedy sa Jerry pokúša smartfón ohnúť, až sa zlomí.

Jerry v minulosti takýmto spôsobom zničil HTC U11, avšak pochválil Galaxy S8-čku, ktorá bend test prežila. YouTuber aktuálne otestoval vlajkovú loď spoločnosti Sony a hoci niekto môže namietať, že takéto testy nemajú výpovednú hodnotu, Jerry tvrdí opak. Je bežné, že ľudia nosia telefóny v kabelke alebo taške s kľúčmi, prípadne ich majú v zadnom vrecku nohavíc a zabudnú si telefón vytiahnuť, keď si sadajú. V takomto prípade môže naozaj vzniknúť situácia, akú sa Jerry snaží napodobniť v rámci testov ohýbania telefónov.

Detailný test odolnosti novej Xperie si môžete pozrieť v priloženom videu. Pokiaľ vás zaujíma iba jeho výsledok – naznačili sme ho už v nadpise. Podľa Jerryho je Xperia XZ Premium výborne skonštruovaný smartfón a spomedzi telefónov z produkcie spoločnosti Sony je jednoznačne najodolnejší.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Prvé skúsenosti s telefónom Sony Xperia XZ Premium – aké robí fotky a videá? (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit