Dlho očakávaný seriál Star Trek: Discovery sa po viacerých odkladoch konečne blíži. Pozrite si dva nové trailery s novou posádkou a vesmírnou loďou.

Dôvod, prečo máme k dispozícii dva trailery, je jednoduchý. Kým v USA sa bude nový Star Trek vysielať cez službu CBS All Access, všade inde vo svete sa seriál dostane k divákom cez Netflix. CBS aj Netflix si spravili vlastné, odlišne zostrihané ukážky, pričom tá americká je podľa nás zaujímavejšia.

Pozrite si americkú verziu:

A teraz celosvetovú Netflix verziu:

Discovery sa bude odohrávať v tzv. Prime vesmíre, v ktorom sa odohrávali všetky doterajšie Star Trek seriály a všetky filmy až do roku 2009. Reštart s trojicou nových filmov od roku 2009 spadá do tzv. Kelvin vesmíru. Nový seriál je v časovej línii zaradený medzi Star Trek: Enterprise a pôvodný Star Trek s kapitánom Kirkom. Jednou z postáv bude aj Sarek, otec pána Spocka.

Medzi fanúšikmi Star Treku však spôsobuje rozkol celkovo zmenená vizuálna stránka seriálu (modernejšia technológia ako v seriáloch, ktoré by mali v časovej línii nasledovať neskôr) a podivne zmenení Klingoni. My si radšej odložíme vytváranie názoru až na jeseň, kedy seriál odpremiéruje.

Zdroj: YouTube

Seriál Star Trek: Discovery sa posúva na neskôr

Značky: