Na výstave Computex 2015 sme si vyskúšali aj hodinky ASUS VivoWatch. Informovali sme o nich už pred časom, teraz ale máme už osobné skúsenosti. Takže aké sú tieto hodinky? Jednoduchá odpoveď je, že veľmi dobré. 

ViVoWatch-4

VivoWatch dokážu monitorovať tep srdca, sledovať spánok, UV index a ponúkajú aj funkciu Happiness Index, ktorá zobrazuje celkovú kvalitu životného štýlu. Určené sú na celodenné nosenie, ako aj monitorovanie spánku. Ponúknu aj 10-dennú výdrž batérie a telo s odolnosťou proti vode (IP67). Spolu s aplikáciou potom máte prehľad o kvalite vášho života. Cena týchto hodiniek je 159 EUR.

ViVoWatch-2

Počas pohybových aktivít poskytuje zariadenie používateľovi spätnú väzbu o účinnosti cvičenia na ľahko čitateľnom LED indikátore. Hodinky podporujú jednoduchú synchronizáciu s aplikáciou ASUS HiVivo pre smartphony, ale aj s webovou stránkou ASUS Healthcare. Vďaka tomu si používatelia môžu prezrieť celú históriu cvičenia, analýzu kvality spánku a postup na dosiahnutie kondičných cieľov. Ľahko sa dajú sledovať aktuálne informácie o životnom štýle členov rodiny či priateľov, ktorí tiež nosia zariadenie ASUS VivoWatch a to bez ohľadu na to, kde v skutočnosti žijú.

ViVoWatch-3

Máte tak napr informáciu o tom, ako je na tom napr. starší člen rodiny a môžete vhodne zasiahnuť.

Pozrite si aj naše redakčné video s predstavením týchto noviniek.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.