Kameru GoPro HERO4 Session sme testovali veľmi poctivo, Použili sme ju pri nakrúcaní videa o elektrickom bicykli, mali sme ju na služobnej ceste v Prahe, zobrali sme ju na Magio pláž a zalietali sme si s ňou na drone. 

Jej hlavná prednosť – jednoznačne šikovný tvar. Kameru si pokojne dáte do vrecka nohavíc a vytiahnete ju veľmi rýchlo a môžete hneď začať nakrúcať. Stačí na to jedno stlačenie tlačidla a teda vám neujdú náhle sa vyskytujúce udalosti. Musíte sa ale trochu naučiť pracovať s tým, ako dlho máte držať potlačené tlačidlo, aby ste spustili správny režim – video alebo foto.

GoProHero4SessionPrtint-13Na spojenie s mobilnou aplikáciou treba zapnúť kameru do režimu bezdrôtového pripojenia. S mobilnou aplikáciou najlepšie nastavíte parametre videa aj fotografií. Informačný displej na kamere vás potom informuje o tom, čo je v kamere naozaj nastavené. GoProHero4SessionPrtint

GoPro HERO4 Session sa nebojí vody ani prachu, ideálne príslušenstvo je bezdrôtové diaľkové ovládanie. Ostatné príslušenstvo z iných GoPro kamier sa dá použiť, výnimkou sú rôzne gimbaly na drony, ktoré využívajú dizajn pôvodnej kamery GoPro.

GoProSession-8V celkovom hodnotení je kamera GoPro HERO4 Session vynikajúce riešenie hlavne do terénu na realizáciu akčných záberov.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.