Chcete sa pozrieť na čipy a komponenty, vďaka ktorým smartfón CAT S50 funguje? Viete ako sa dokáže bezdrôtovo nabíjať? Všetko odhalíme a vysvetlíme v našom videu.

Tento telefón sme podrobili crash testu jednak v relácii Teleráno na Markíza TV, ale aj počas nášho stretnutia s fanúšikmi v NAY Elektrodome v Košiciach.

Odolný smartfón CAT S50 je vhodným zariadením pre ľudí, ktorý sa na telefón potrebujú spoľahnúť aj v nie vždy prívetivom prostredí. Hodí sa pre extrémnych športovcov, záchranárov a napríklad aj pre stavbárov, ktorých už po nosení tehiel omrzelo vyťahovať si z vrecka rozmačkané smartfón bežného typu.

Telefón sme podrobili skúške mrazom, ohňom, prešli sme ho autom a počastovali kladivom. Samotné crash testy, ktoré ozvláštnili reláciu Teleráno v televízii Markíza, si môžete pozrieť v rámci prvého a druhého vstupu vo videách a pokiaľ vás telefón zaujíma z hľadiska regulárneho používania, nevynechajte našu recenziu.

CAT-S50_MBa CAT-S50_MBb

Na našom pitevnom stole sa na zariadenie pozrieme definitívne a doslovne do hĺbky. Vo videu uvidíte odhalenie jeho cievky na bezdrôtové indukčné nabíjanie, vibračný motorček, základnú dosku a popis čipov, ktoré sa starajú o jeho jednotlivé funkcie.

Na článku spolupracoval Ondrej Macko

Značky:

František Urban

František Urban
Zameriavam sa najmä na prehľadové a analytické články z oblasti najrôznejších technológií a ich vývoja. Nájdete ma takisto pri diagnostike HW a SW problémov.