Na výstave IFA v Berlíne sme si pozreli aj novú chladničku od spoločnosti Samsung.

Táto obsahuje najnovšie technológie – No Frost, Twin Cooling, Metal Cooling a Chef Zone. Úlohou No Forst je zamedziť námraze vo vnútri chladničky ako aj aktívne vháňanie chladného vzduchu do priestoru chladničky. Potraviny tak netrpia tým, že používateľ často otvára dvere chladničky a teplota vo vnútri chladnička sa tak mení len veľmi málo. To má priaznivý vplyv na kvalitu potravín.

Samsung_TwinCooling_nowatTwin Cooling zabezpečuje oddelené chladenie pre chladničku a mrazničku s tým, že v mrazničke je vzduch suchší ako v chladničke.

SamsungMetalCooling_nowatMetal Cooling predstavuje kovový plát umiestnený na zadnej strane chladničky a prispieva k stálosti teploty v jej vnútri.

Zásuvka Chef Zone je určená na uskladnenie mäsa s teplotou okolo -0,5 °C.  Mäso tak nezmrzne a nenaruší sa jeho štruktúra. Je to ideálne pri príprave steakov a pritom sa potlačia bakteriologické procesy.Nejde o náhradu mraznička, ale mäso v tejto zásuvke vydrží dlhšie a je kvalitnejšie. V chladničke tiež nájdete marinovaciu misku Chef Pan, ktorá sa dá umiestniť aj do zásuvky Chef Zone.

O všetkom podstatnom o tejto chladničke vám povie produktový manažér Michal Kollár zo Samsungu v nasledujúcom videu.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.