Na predstavení spoločnosti Creative v Bratislave sme si všimli aj slúchadlá SoundBlasterX H5. Sú určené predovšetkým pre hráčov, majú na mušliach výrazné písmeno X a dajú sa pripojiť ku každému zdroju signálu s 3,5 mm jack konektorom.

Vyhotovené sú veľmi kvalitne, na obrázku a videu vidíte, že sa dajú vyrovnať do priameho tvaru a zase sa sami vrátia do pôvodného tvaru. Mušle sú vybavené kvalitnou kožou, na konštrukciu je použitý aj kliník. SBXH5-2Ako sme si vyskúšali na predstavení, slúchadlá sú ľahké a pohodlne sa nosia na hlave.

SBXH5-4Používajú 50 mm širokopásmové drivery , ktoré vytvárajú zvukovú komoru v každej z ušnici. Spracovanie zvuku je 24-bit/96kHz. Konštrukcia slúchadiel zabezpečuje odhlučnenie vonkajšieho prostredia. SBXH5-3Herné slúchadlá SoundBlasterX H7 obsahujú aj možnosť pripojenia cez USB port s režimom zvuku 7.1 a obsahujú aj pulzujúce podsvietenie písmena X na učniciach. SBXH5-5

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.