Dokazuje to aj najnovšia aktualizácia.

Jeden z najlepších webových prehliadačov je dostupný aj pre systémy iOS a Android. Vďaka ponúkaným funkciám a možnostiam prispôsobenia získate flexibilitu a všestrannosť na prehliadanie webu presne podľa vašich predstáv, avšak najväčšou výhodou tohto prehliadača je jeho súkromie.

Prehliadač Vivaldi je pravidelne aktualizovaný, pričom najnovšia aktualizácia okrem vkusného dizajnu prináša aj niekoľko praktických vylepšení, aby práca medzi viacerými zariadeniami bola ešte efektívnejšia. Vivaldi pre Android totižto odteraz podporuje úplnú synchronizáciu histórie, ktorá síce bola na vysokej úrovni, avšak teraz je ešte lepšia. 

Prvá aktualizácia v tomto roku prináša množstvo nových funkcií, pričom okrem úplnej synchronizácie histórie sú teraz dostupné aj nové nastavenia vyhľadávacieho nástroja pre súkromné karty. Prístup k celej histórii prehliadania je odteraz dostupný z panela histórie a z adresného riadka. Všetky vaše dáta sú zároveň medzi vašimi zariadeniami šifrované end-to-end

Vivaldi prehliadač pre Android je čoraz lepší
Zdroj: Vivaldi
Vivaldi prehliadač pre Android je čoraz lepší

Vďaka najnovšej aktualizácii prehliadača Vivaldi je odteraz možné na všetkých synchronizovaných zariadeniach nájsť všetky webové stránky, ktoré ste navštívili na jednom mieste, čo doteraz bolo možné iba v obmedzenej forme. Okrem úplnej histórie prehliadania pomáha Vivaldi Sync používateľom synchronizovať aj záložky, správcu hesiel, otvorené karty, zoznam na čítanie, poznámky a niektoré nastavenia bez ohľadu na to, aké zariadenie používate.

Celý zoznam zmien nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: Vivaldi

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.