Po oficiálnom zrušení MWC 2020 sa odložilo predstavenie viacerých zaujímavých zariadení.

Jedným z týchto modelov je aj výborne vyzerajúci smartfón Vivo APEX 2020, ktorý aktuálne dostal nový dátum predstavenia – 28. február. Zariadenie bude predstavené prostredníctvom on-line podujatia.

Modelový rad APEX sa za posledné dva roky stal synonymom technologickej sily spoločnosti a v tomto duchu budú pokračovať aj ďalšie zariadenia, ktoré sa majú čoskoro predstaviť. Získané obrázky Vivo APEX 2020 nám umožňujú nahliadnuť na prednú a zadnú časť zariadenia, ktoré bude opäť využívať beztlačidlový a bezportový dizajn.

Na prednej strane sa bude nachádzať displej s rozmermi 6,45-palca so zahnutím 120° a to na oboch stranách. Panel by mal podporovať 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, zatiaľ čo po stranách sa budú na displeji nachádzať “tlačidlá” citlivé na tlak. Pri tomto smartfóne už budú použité tlačidlá druhej generácie, ktoré prinesú lepší používateľský zážitok.

Pri pohľade na zadnú stranu zariadenia vidíme do kruhu vloženú zostavu dvoch fotoaparátov. Vrchný modul sa javí ako periskop a mohol by priniesť až 7,5-násobný optický zoom, zatiaľ čo spodná kamera má byť vybavená 48 Mpx senzorom a veľmi kvalitnou stabilizáciou obrazu, podobnou gimbalu. Vzhľadom na rýchlo sa blížiaci dátum predstavenia, v najbližších dňoch sa môžeme o tomto smartfóne dozvedieť ďalšie detaily.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Profesionálny gimbál DJI Osmo Mobile 3

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.