Vivo Apex sa prvý krát predstavil verejnosti počas februárového MWC v Barcelone ešte ako koncept.

Už vtedy širokú verejnosť ohromil dizajn a technické riešenia, ktoré opäť posúvali hranice v konštrukcii smartfónov. S netrpezlivosťou sme očakávali, kedy sa dostane tento zaujímavý koncept do predaja.

Aj keď by sa mohlo zdať, že toto zariadenie je hudbou budúcnosti, tak teraz sa všetko môže zmeniť. Udeje sa to pravdepodobne skôr, ako by ste očakávali. Spoločnosť Vivo pripravuje prezentáciu nového zariadenia, ktoré sa nápadne podobá na model Apex. Z propagačných materiálov je zrejmý dizajn (oi. vysúvacia predná kamera), ktorý je až nápadne podobný s týmto zaujímavým konceptom.   

Predstavenie nového modelu spoločnosti Vivo sa bude konať v čínskom Šanghaji 12. júna.

Samotná spoločnosť počas výstavy MWC v Barcelone spomenula, že Apex by mal vstúpiť do sériovej výroby niekedy v polovici roka 2018. Teraz to vyzerá tak, že slová zástupcov Vivo sa napĺňajú do bodky.

Koncept Vivo Apex má iba 1,8 mm široké bočné rámčeky a 4,3 mm vysokú bradu. S týmto pomerom displeja k telu zariadenia ste sa mohli do nedávna stretnúť iba na náčrtoch, alebo pri konceptoch. 

Pomer displeja k telu zariadenia by sa mal pohybovať na úrovni 98 %. Displej bude mať rozmer 5,99” a ponúkne FullHD+ rozlíšenie. Zobrazovací OLED panel s pomerom strán 18:9 bude mať v sebe zabudovanú čítačku odtlačkov prstov, ktorá by mala rozpoznávať odtlačky prstov v celej spodnej časti displeja. Pri pohľade na vrchnú časť displeja si môžete všimnúť, že sa akosi pozabudlo na diskutovaný výrez. 

Viac informácií o tomto zaujímavom smartfóne nájdete na tomto odkaze.

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Vivo Apex Concept je smartfón s 98 % pomerom displeja k telu (doplnené reálne fotografie)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.