Umožní sledovať 5 videí každých 30 dní.

Markíza a Telekom sa spojili a vymysleli novú službu Voyo štart, ktorú si môžu aktivovať a bezplatne využívať zákazníci Telekomu ako benefit služby Magio Televízia. Počas vianočnej kampane 2022 si môže túto službu aktivovať ako darček aj každý zákazník Telekomu s mobilným paušálom alebo pevným internetom, ak si vyberie Voyo štart ako svoj vianočný darček.

Služba Voyo štart je od 19. októbra 2022 dostupná exkluzívne pre používateľov Magio TV (cez IPTV, satelit alebo Magio Go) a umožňuje im prvých 14 dní od aktivácie sledovať neobmedzený počet videí. Následne sa služba prepne do režimu, v ktorom umožní bezplatne sledovať päť videí z vybraného obsahu opakovane každých 30 dní.

Používatelia majú možnosť prechodu na plnú verziu s prístupom k celej knižnici vrátane prémiového Voyo obsahu a športu za poplatok 5,99 eur mesačne. V prípade potreby sa môžu vrátiť naspäť do verzie Voyo štart a to cez stránku voyo.sk alebo cez Telekom aplikáciu. Zmena prebehne ku koncu aktuálneho 30-dňového obdobia.

Služba Voyo štart bude integrovaná aj do rozhrania Magio Go, takže sa budete môcť priamo z prostredia Magia prepínať do Voyo a plynule sa vrátiť do Magio Go. Na Magio TV (IPTV, Sat, Go) pribudne tiež nový promo kanál, ktorý bude vysielať dva hodinové bloky zložené z videí s Marekom Fašiangom o tom, ako si aktivovať Voyo štart, a aké sú funkcie služby a obsah plnej verzie.

Porovnanie služieb Voyo a Voyo štartZdroj: Telekom
Porovnanie služieb Voyo a Voyo štart

Bezplatná aktivácia bude prebiehať postupne a tí netrpezliví si môžu Voyo štart aktivovať už dnes

Voyo štart je k dispozícii od 19. októbra 2022. Telekom bude túto službu aktivovať vo vlnách a postupne osloví zákazníkov s ponukou aktivácie Voyo štart na všetkých platformách: Magio Go, Magio Sat a Magio IPTV. Ak máte záujem o okamžitú aktiváciu hneď teraz, môžete si ju objednať na webe Telekomu, na predajni či infolinke.

Voyo je streamovacia služba prevádzkovaná skupinou Markíza. Na slovenskom trhu pôsobí od augusta 2011, pričom v novembri 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Voyo prináša nové zlepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje uviesť viac než desiatku premiérových exkluzívnych Voyo Originálov najrôznejších žánrov a ďalší prémiový obsah.

Prieskum k máju 2022 prezradil, že službu sleduje 60 % žien a 40 % mužov. Obľúbená je najmä medzi používateľmi vo veku 18 až 29 rokov (36 % používateľov), avšak sledujú ju aj seniori vo veku 60 až 79 rokov (9 % opýtaných). Najobľúbenejšou je medzi mladými rodinami s deťmi (28 % používateľov).

Zdroj: Telekom, Voyo

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit