Umelá inteligencia je všeobecný pojem, ktorý zahŕňa obrovské množstvo nástrojov.

Máte možnosť použiť nástroje ako ChatGPT, Copilot v Bingu alebo napríklad Gemini od Googlu. Tie dokážu v niektorých prípadoch doplniť funkcie aj z iných modelov, ako napríklad Dall-E. Hovoríme už ale o platených službách. Ak teda chcete, aby vám ChatGPT niečo nakreslil, potrebujete mať verziu 4.0 a tá už je platená.

K dispozícii máte vyhľadávač nástrojov AI, ktoré ponúkajú špecializované funkcie. Netreba ich hľadať v bežnom vyhľadávači, keďže existuje špecializovaný vyhľadávač s charakteristickým názvom There’s An AI For That. Princípom tejto stránky je nájsť ten správny nástroj na základe kľúčových slov. Podľa informácií, ktoré aktuálne zobrazuje, obsahuje viac ako 12 400 nástrojov umelej inteligencie.

Nájdenie toho správneho nástroja nie je nijak zložité a do vyhľadávacieho políčka stačí zadať kľúčové slová. Odporúčame použiť anglický jazyk, na ktorý tento nástroj reaguje. Počas zadávania jednotlivých písmen, sa budú zobrazovať návrhy, podobne ako pri hľadaní vo vyhľadávači.

Hľadanie kresliaceho nástroja môžete začať napísaním slova draw. Nástroje na plánovanie môžu začínať slovom plan. Vyhľadávanie zároveň zobrazí počet nástrojov, ktoré majú s daným výrazom zhodu. K dispozícii budú aj doplnkové návrhy variácií vami zadaného slova.

There's An AI For That webova strankaZdroj: TOUCHIT

Zdroj: There’s An AI For That

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.