V malom tele veľký zvuk. A nebojí sa vody!

Reproduktor Micro je najmenší zo špičkovej série Bose SoundLink, no zvukovo prekonáva väčšie reproduktory. Nielen po stránke celkovej hlasitosti ale aj kvality reprodukcie. Vďaka malým rozmerom o niečo väčším ako dlaň ho môžete nosiť stále so sebou a nebude zavadzať. Pripevniť si ho môžete na riadidlá bicykla, popruh na batohu alebo niekam zavesiť či len tak položiť na stôl. Má pogumovaný povrch, aby sa nešmýkal a mohli ste ho položiť takmer hocikde.

Na kvalite zvuku záleží a preto nechýba širokospektrálny menič a pasívny menič na zvýraznenie basov. Poriadnu zábavu si užijete s jedným kusom. Kto bude mať dva kusy, môže ich spárovať cez aplikáciu Bose Connect.

Každý z reproduktorov môže hrať to isté. Tento režim sa nazýva Párty režim. Druhý sa dá využiť na vytvorenie ľavého a pravého reproduktora v rámci stereo kanálu. Produkuje azda najlepší zvuk vo svojej triede malých a prenosných reproduktorov. Dá sa z neho telefonovať alebo rozprávať s hlasovým asistentom od Applu alebo Googlu. Hudbu vydrží prehrávať 8 hodín a nabíja sa cez microUSB konektor.

Problém mu nerobí ani ponorenie do vody, ako sme si vyskúšali. Odolá náhodnému ponoreniu. Keď vám spadne do vody, stačí ho osušiť, nič sa mu nestane. Má certifikáciu totiž IPX7.

Cena: 120 EUR

Ako môžete Bose SoundLink Micro vyhrať?

Vyhrať Bose SoundLink Micro je jednoduché. Stačí ak do 11. 2. 2018 vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Vyhrať môžete jednu z 9 skvelých cien. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

Značky: