Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia minulého roka a získajte šancu vyhrať jednu z deviatich hodnotných cien.

Pred dvadsiatimi rokmi nosil vo vrecku približne každý piaty Slovák mobilný telefón s anténkou a niekoľkoriadkovým čiernobielym displejom. Dnes máme pri sebe mobilný telefón všetci, už bez trčiacej antény, zato s obrovskými farebnými obrazovkami a niekoľkými integrovanými fotoaparátmi. A už trinásť rokov sa vás pýtame, ktoré vás v poslednom období najviac oslovili.

V tradičnej ankete Mobil roka 2019 powered by O2 tak opäť spoločne hľadáme najlepšie smartfóny, príslušenstvo a gadgety uplynulého roka. Celý mesiac budete môcť označovať vašich favoritov v siedmich kategóriách a hrať o hodnotné ceny. A nielen to! Tento rok okrem hlasovania prispejete aj na dobrú vec.

Trinásty ročník

Tri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď v prvom ročníku viac než polovica hlasujúcich dala svoj hlas ľudovej Nokii 6300, o rok neskôr ste už ako štýlový mobil roka vybrali iPhone 3G.

Doba sa mení a časom si úpravu žiadali aj jednotlivé kategórie. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo viac než 13-tisíc zainteresovaných čitateľov. Čím je vás viac, tým sú výsledky presnejšie a relevantnejšie.

Preto neváhajte a na webe www.mobilroka.sk označte najlepší špičkový, rozumný a výhodný mobil roka 2019. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovalo niekoľko zástupcov odbornej komisie. Výsledky hlasovania sú už len a len na vás.

Základné kategórie dopĺňa dvojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky a Bluetooth slúchadlá roka 2019. K tomu sme pred dvomi rokmi pridali úplne novú kategóriu Gadget roka a tento rok môžete konečne hlasovať aj za najlepšiu Aplikáciu roka 2019.

Hodnotné výhry

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2019 powered by O2 možno budete mať o mesiac najvýkonnejší modem na trhu, ku ktorému môžete navyše pripojiť rôzne inteligentné zariadenia. Alebo sa na vás usmeje šťastie z trochu inej strany a vďaka hlasovaniu v ankete už nebudete doma musieť vysávať, obávať sa vírusov či špekulovať, ako ozvučiť jarnú záhradnú oslavu. Ceny, ktoré po ukončení ankety poputujú náhodne vyžrebovaným hlasujúcim, sú tento rok viac než atraktívne.

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním na webe Mobilroka.sk do 13. februára 2020. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

 

Pomoc najslabším

Veľkou tohtoročnou novinkou je dobročinný rozmer ankety. Každým hlasom pošlete úžasnému banskobystrickému projektu Neónka päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, tak 1000 eur, a keď v ankete Mobil roka 2019 zahlasuje tridsaťtisíc ľudí, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1500 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Za každý váš hlas v ankete Mobil roka 2019 powered by O2 prispejeme piatimi centmi občianskemu združeniu Neónka, ktoré pomáha ťažko chorým pacientom v Detskej fakultnej nemocnici v Banskej Bystrici. Keď vás bude desaťtisíc, tak chorým deťom spríjemnia pobyt v nemocnici pomôcky v hodnote 500 eur, pri dvadsaťtisíc hlasoch nakúpime veci za 1000 eur. Čím viac vás bude, tým lepšie. 

HLASOVAŤ MÔŽETE TU

A keď už budete očami skúmať web Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež v archíve pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už trinásť rokov vyvíja a formuje.

Značky: