Sphero BB-8 Star Wars je robotická hračka, ktorá vyzerá ako zmenšený robot BB-8 z filmu Star Wars. Do súťaže ho venovala spoločosť O2, generálny partner ankety Mobil roka 2017.

Ten si získal srdcia mnohých fanúšikov Hviezdnych vojen a teraz ho môžete mať doma. Tera zmôžete vyhrať Sphero BB-8 vyhrať. Stačí najneskor do nedele 11. 2. 2018 hlasovať v ankete Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Neodkladajte to a zapojte sa do súťaže teraz>>

Sphero BB-8 Star Wars vyžaduje k svojmu fungovaniu smartfón s nainštalovanou aplikáciou BB-8 App Enabled Droid, ktorá je dostupná pre zariadenia so systémom iOS a Android. Pomocou tejto aplikácie môžete telefón spárovať s robotickou hračkou, ovládať ju, aktivovať rôzne gestá a zvukové prejavy. Takisto môžete nakresliť trasu, ktorú robot prejde či nastaviť režim hliadkovania.

Sphero BB-8 Star Wars tiež zobrazí správu vo forme hologramu, ktorú si pozriete cez smartfón a umožní vám vytvoriť vašu unikátnu správu. S miniatúrnym BB-8 si takisto môžete pozrieť nové filmy Star Wars, v ktorých sa vyskytuje aj on a váš BB-8 by mal na svoje „ja“ vo filme príslušne zareagovať. Niektoré základné funkcie robota Sphero BB-8 Star Wars si môžete pozrieť v priloženom videu.

Ako môžete Sphero BB-8  vyhrať?

Vyhrať robota Sphero BB-8  je jednoduché. Stačí, ak vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Pozor, hlasovanie končí už túto nedeľu 11. 2. 2018. Tak to neodkladajte a hlasujte teraz. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>

Značky: