Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ak sa hodovanie s priateľmi uprostred rozkvitnutého parku alebo na lúke pri rieke stalo vašou obľúbenou kratochvíľou, možno využijete tip na chladiacu tašku, prenosnú chladničku, termosku na perfektne vychladenú limonádu alebo retro rádio. A ak ste piknikom ešte neprepadli, s týmito pomocníkmi sa to možno zmení!

Termoska Banquet BE COOL Pig

Vyzerá ako plechovka a vďaka svojej tyrkysovej farbe a namaľovanému prasiatku bude pripadať cool nielen vášmu dospievajúcemu potomkovi. Pojme 430 ml nápoja a má dvojitú stenu vyrobenú z nerezového a plastového materiálu, takže vašu kávu alebo naopak domácu limonádu uchová presne v takej teplote, aká vám vyhovuje. O tesnenie sa postará mäkký silikón. Cena je 11,50 €.

Termokanvica Tefal Campo

Ak dávate prednosť triezvejšiemu dizajnu a svoju kávu radšej nalejete do niečoho elegantnejšieho, pozvite na piknik túto chrómovanú termokanvicu. Perfektne izoluje, takže vám káva vydrží teplá až 12 hodín a limonáda alebo voda naopak studená až 24 hodín. Uzatvárací systém Quick Tip navyše skvele tesní a zaručuje ľahké nalievanie bez toho, aby ste zbytočne vyliali hoci jedinú kvapku. Objem je 1 liter, cena 33,49 €.

Stolný rádioprijímač Hyundai PR 100 Retro

Tak tento retro skvost budete chcieť hneď, akonáhle ho uvidíte. Môžete ho navyše napájať ako zo siete, tak prostredníctvom štyroch batérií, takže ho so sebou môžete vziať skutočne kamkoľvek. Zariadenie vás nadchne svojím kvalitným remeselným spracovaním a jednoduchosťou. Obľúbenou stanicu ľahko naladíte vďaka ručnému ladenie AM / FM tunera. V tele prístroja je zabudovaný 1W reproduktor. K dostaniu v dvoch farebných prevedeniach.

Cena je 16,90 €.

Termoska Stanley Legendary Classic

Vonkajší plášť aj vnútorná nádoba sú vyrobené z nerezovej ocele, čo zaisťuje jej nerozbitnosť a dlhú životnosť. Dvojplášťová vákuová konštrukcia udrží nápoje horúce až po dobu 24 hodín, studené až po dobu 32 hodín. Viečko termosky slúži ako šálka a na boku je umiestnená rukoväť pre jednoduchšiu manipuláciu. Vďaka objemu 1,9 l bude dosť nápojov pre všetkých. Cena je 63,90 €.

Prenosná chladnička Sencor SCM 2025

S objemom 20 litrov pojme bez problémov dve dvojlitrové PET fľaše plus potraviny, ktoré si budete chcieť vziať na piknik. Potraviny a nápoje tiež dokáže ochladiť až o 20 °C pod okolitú teplotu. Používať ju môžete ako v aute, tak doma alebo na chate – v aute ju pripojíte na 12 V zapaľovanie, doma alebo na chate na 230 V zo sieťovej zásuvky. ABS systém navyše chráni autobatériu auta pred úplným vybitím. Napájacie káble môžete skladovať priamo vo veku chladničky. Cena je 58  €.

Chladiaca taška COOL-IT

Taška ponúka objem 8,6 litra, bohato stačí na pohostenie pre celú rodinu a zároveň vám nebude prekážať. S použitím chladiacej vložky udrží obsah tašky chladný 6 až 12 hodín v závislosti na predvolenej teplote. Cena je 14,99 €.

Set vakuboxov Status STA 158710

Vákuové skladovanie potravín má dosť výhod: predlžuje čerstvosť i arómu potravín a zároveň znižuje ich zápach. Nakrájajte ovocie, pripravte si zeleninový či cestovinový šalát alebo plátky mäsa a bez obáv z ich znehodnotenia si ich v týchto vakuboxoch vezmite so sebou do parku. Vytvorenie vákua je jednoduché, a síce pomocou univerzálnej ručnej pumpy, ktorá pasuje na všetky vakuovacie boxy od značky Status. V balení sú štyri obdĺžnikové 0,15 l boxy a jedna vákuová ručná pumpa. Cena päťzložkového setu je 29,99 €.

 Bezdrôtový reproduktor Philips BT55P

Táto malá sýto ružová krabička vám umožní počúvať obľúbenú hudbu kdekoľvek zo svojho telefónu alebo tabletu. Navyše váži iba 120 gramov, takže vás zbytočne nezaťaží a ani si kvôli nej nemusíte zmenšovať desiatu. Dosah má až 10 metrov a integrovaná batéria vydrží veľa – a potom ju jednoducho pomocou USB kábla pripojíte k powerbanke alebo notebooku. Cena je 29,99 €.

Údiaca pištoľ Sage BSM600

S touto pištoľou si vytvoríte čerstvé údené pokrmy s príchuťou prírodného dymu sami a bez pridaného tepla – využíva totiž techniku ​​údenia studeným dymom. Vyberáte z dvoch rýchlosti prúdenia dymu a balenie obsahuje dva druhy drevených triesok, a to z jablone a orecha, s ktorými zvládnete zaúdiť až 24 cyklov. Štiepky z jablone majú mierne sladkú vôňu určenú najmä pre jemné mäsá, koktaily alebo poháre so šľahačkou, štiepky z bieleho orecha majú zase silnú a zemitú vôňu a sú určené najmä pre hrubé hovädzie alebo bravčové mäsá. Sú vhodné tiež na zeleninu. Pištoľ je poháňaná štyrmi AA batériami. Cena je 119 €.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.