Poisťovňa Dôvera predstavila zaujímavú možnosť, ako absolvovať vyšetrenie u lekára tak, aby vás to čo najmenej zdržovalo.

Všetko sa dá vybaviť cez smartfón alebo počítač a ide o aplikáciu MEDDI. Tá sa dá použiť aj samostatne, ale práve ako poistenec Dôvery sa dostaneme k sume 8,90 eur mesačne za využitie tejto služby a dokonca prvých 3500 poistencov (nových či existujúcich) sa k tejto službe dostane za poplatok len 4,90 eur/mesačne.

My sme si túto službu vyskúšali, vo videu uvidíte ako to celé funguje, ako sa komunikuje s lekárom a ako sa aplikácia používa. Výhodou je, že máte garanciu toho, že všeobecný lekár sa vám ozve do 30 minút odvtedy, ako o radu požiadate, viac teda vo virtuálnej čakárni čakať nebudete. Ak všeobecný lekár rozhodne o tom, že treba vyšetrenia špecialistom, tento sa vám ozve do 48 hodín. Lekár vám priamo cez aplikáciu môže aj predpísať liek cez eRecept a ten si môžete vybrať v lekárni. O vyšetrení dostanete aj lekársku správu. Aplikácia tiež môže pre lekára sprostredkovať údaje z inteligentných hodiniek, aby mohol presnejšie vyhodnotiť váš stav.

Tento videocast si viete vypočuť ako podcast:

Podcast Dotyk môžete počúvať cez: Apple podcastyYouTube MusicSpotifyPodbean

Všetky diely podcastu Dotyk nájdete tu.

Prečítajte si aj: