Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei, ako popredný svetový dodávateľ riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT) nebude chýbať ani na ďalšom skvelom slovenskom hudobnom festivale Grape, ktorý sa koná už najbližší víkend 14.-15. augusta na letisku v Piešťanoch.

Huawei bude súčasťou festivalu Grape v spolupráci s O2 – návštevníci festivalu si budú môcť oddýchnuť a zároveň si v rámci čitárne a kaviarne vyskúšať najnovšie produkty Huawei a to model P8 aj P8 Lite . V Samonabijačkárni si tiež môžu porovnať novinku P8 so svojim telefónom počas celého festivalu.

Odfoť sa s XXL selfie palicou a vyhraj Huawei P8

Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí. Každý návštevník festivalu sa môže zapojiť do súťaže O2 Svoječka aj s celou partiou, stačí ak zoberie do ruky XXL selfie palicu, spraví fotku (ktorú dostane zadarmo vytlačenú ihneď do ruky) a zároveň bude zaradený do žrebovania o špičkový Huawei P8. Všetky snímky nafotené XXL palicou môžete nájsť na Instagrame cez hashtag #HuaweiP8selfie.

Grape festival – ideálne miesto na tvorbu nočných fotografií

Zároveň neustále prebieha, a to aj počas festivalu Grape, lákavá fotografická súťaž #P8NocnySvet s jednoduchými pravidlami – stačí odfotiť svojim mobilom večernú alebo nočnú fotografiu, nahrať fotku na www.P8NocnySvet.sk a zapojiť sa tak do súťaže o finančnú výhru alebo výlet do Číny! A kde inde by bolo lepšie miesto na tvorbu nočnej fotografie ako na piešťanskom letisku počas festivalu Grape? Stačí použiť hashtag #P8NocnySvet na Instagrame alebo Twitteri, pričom každý používateľ takto môžete zaslať do súťaže neobmedzené množstvo snímok.