Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Do predaja sa dostala hra Killer Instinct: Definitive Edition pre Xbox One.

Táto jedinečná kolekcia obsahuje všetok obsah z predchádzajúcich troch sezón, čo je spolu 26 bojovníkov, 20 arén ako aj všetky kostýmy a doplnky.

Cieľom bolo, aby hra Killer Instinct: Definitive Edition bola špeciálna, a tak bolo do nej pridané množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý vznikal spolu s hrou počas posledných troch rokov. Hráči môžu v špeciálnej sekcii Definitive Edition stráviť hodiny počúvaním hudby, príbehov, historiek a prezeraním ilustrácií. Navyše každá kópia Killer Instinct: Definitive Edition obsahuje aj kostým Gold Gargos a tí, ktorí si zakúpia fyzickú kópiu, získajú aj pôvodný soundtrack na CD ako bonus.

Killer Instinct: Definitive Edition bude dostupná aj vo verzii pre Windows 10 v nasledujúcich týždňoch. Každý, kto si zakúpi digitálnu verziu pre Xbox One, získa aj verziu pre Windows 10 úplne zadarmo v rámci programu Xbox Play Anywhere.

Od včera je dostupný aj mimoriadne očakávaný režim kampane Shadow Lords, ktorý je k dispozícii zadarmo pre všetkých hráčov Killer Instinct. Postavte sa proti obávanému Gargosovi v unikátnom tímovom režime, aký v iných bojovkách nenájdete. Zbierajte vybavenie, strážcov a predmety, ktoré pomôžu vašim bojovníkom zachrániť svet. Na režim Shadow Lords sa môžete pozrieť v novej upútavke:

Značky: