Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Domovská stránka sa da prirovnať k virtuálnej vstupnej bráne na vašu webovú stránku. Práve vďaka tejto stránke si vaši zákazníci môžu vytvoriť dobrý prvý dojem. Teraz vás prevedieme procesom tvorby dokonalej domovskej stránky, ktorá zapôsobí aj na náročného užívateľa.

Definujte svoj účel

Predtým, ako sa pustíte do návrhu a rozvrhnutia svojej domovskej stránky, je nevyhnutné jasne definovať jej účel. Propagujete službu alebo predávate produkty? Určenie vášho hlavného cieľa vám pomôže efektívne upraviť domovskú stránku a poskytnúť návštevníkom cielený obsah.

Vytvorte titulok, ktorý upúta pozornosť

Nadpis je prvá vec, ktorú návštevníci uvidia, keď sa dostanú na vašu domovskú stránku. Musí byť veľavravný, ale stručný. Použite slová, ktoré vzbudia záujem. Ak napríklad ponúkate inštalatérske služby, zvážte nadpis ako „Profesionálne riešenie inštalatérskych problémov: Krtkovanie a čistenie kanalizácie rýchlo a kvalitne.“

Copywriting na webeZdroj: elements.envato.com
Copywriting na webe

Na vizuálnej stránke záleží

Používajte vysokokvalitné obrázky a videá, ktoré sú v súlade s vašou značkou a posolstvom. V prípade inštalatérskych webových stránok prezentujte obrázky čistých a funkčných inštalatérskych systémov alebo profesionálneho inštalatéra, ktorý používa inštalatérskeho hada na riešenie problémov s odtokom.

Používateľsky prívetivá stránka

Uistite sa, že na domovskej stránke sa dá jednoducho orientovať. Návštevníkov by mala naviesť na ďalšie relevantné stránky vášho webu. Zakomponujte výrazné tlačidlá, ktoré používateľov povzbudia k vykonaniu požadovaných akcií, napríklad „Kontaktujte nás pre okamžitú inštalatérsku pomoc“ alebo „Získajte cenovú ponuku teraz“.

Call the action button na webeZdroj: elements.envato.com
Call the action button na webe

Zaujmite pútavým obsahom

Pútavý obsah udrží návštevníkov na vašej domovskej stránke a povzbudí ich k ďalšiemu skúmaniu. Buďte presvedčiví a zdôraznite výhody svojich produktov alebo služieb a lokalitu, v ktorej pôsobíte. Ak ste inštalatér, zdôraznite, že poskytujete krtkovanie v Bratislave a vaše technológie a postupy sú jedny z najmodernejších.

Značky: