Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Doma aj kdekoľvek inde: produkty z kolekcie MINI Lifestyle Collection 2020 spravia aj z bežného dňa výnimočný moment. Svieže farby a inšpiratívne vzory v nezameniteľnom štýle značky zaručujú nevšedný vzhľad. Nová kolekcia MINI Lifestyle Collection prináša širokú ponuku produktov, ktoré robia rozdiel — a nielen vizuálne. Oblečenie z bavlny v organickej kvalite a doplnky vyrobené z vysoko kvalitných recyklovaných a prírodných materiálov podčiarkujú trvalo udržateľný a na budúcnosť zameraný charakter britskej prémiovej značky a to zvlášť v kontexte s novým elektricky poháňaným modelom MINI Electric.

Okrem oblečenia, príslušenstva, tašiek a batožiny obsahuje kolekcia MINI Lifestyle Collection 2020 aj produkty pre deti či praktických každodenných spoločníkov a zariadenia na uľahčenie každodennej mobility. Dizajn textilných prvkov prvý raz reflektuje korporátnu identitu značky MINI s kontrastnými farebnými pásmi a s okrídleným logom MINI. Farebné spektrum produktov vo verziách ako červená Chili Red, modrá Island Blue a zelená British Green opäť vychádza z lakov karosérie modelového radu vozidiel MINI. Novým ťahákom je žltá farba Energetic Yellow predstavená na modeli MINI Electric. Ďalším novým prvkom je úprava predchádzajúceho dvojfarebného vzoru a vytvorenie trojfarebného Tricolour Block — pútavého vzoru pre produkty ako tašky a príslušenstvo.

Každodenná trvalá udržateľnosť — nové doplnky

MINI vďaka výnimočným spoluprácam a iniciatívam vysiela jasný signál o trvalo udržateľnom zameraní ponuky svojich doplnkov. V spolupráci so spoločnosťou Bracenet sa zhodnotené rybárske siete v Nemecku ručne pretvárajú na vysoko kvalitné kľúčenky. Kľúčenka MINI Bracenet Keyring (dostupná vo dvoch farebných kombináciách) pozostáva z krúžka z ušľachtilej ocele a z vylovených bývalých rybárskych sietí. Ide o rybárske siete, ktoré boli stratené, prípadne odhodené do mora a následne ich vylovila spoločnosť Bracenet a jej partneri.

Slnečné okuliare z kolekcie MINI Lifestyle Collection 2020 vznikli v spolupráci so značkou Dick Moby. Pri výrobe modelov MINI Contrast Edge Panto Sunglasses a MINI Contrast Edge D-Frame Sunglasses sa v Taliansku využíva iba biologicky rozložiteľný acetát. Vysoko kvalitné šošovky slnečných okuliarov značky Zeiss poskytujú 100-percentnú ochranu pred UV-A a UV-B lúčmi: odolávajú škrabancom a zároveň sú aj antireflexívne. Originálny dizajnový prvok: nová kontrastná žltá farba Energetic Yellow sa premyslene dostala aj do rámov okuliarov.

Poznámkový blok MINI Contrast Edge Notebook je inovatívny a zároveň aj trvalo udržateľný. Jeho 224 strán s bodkovanými riadkami pripravenými na rukou písané poznámky je prvý raz vyrobených z vápencového kamenného papiera. Pri výrobe tohto druhu papiera sa spotrebuje veľmi málo energie a žiadna voda. Ide o spracovanie vápenca, ktorý je dostupný aj ako vedľajší produkt pri ťažbe v lomoch. Klasický poznámkový blok s elastickou sponou, držadlom na pero a s obálkou vyrobenou z vysoko kvalitného knihárskeho plátna má na prednej strane vytlačené okrídlené logo MINI.

Farebné a praktické — tašky a batožiny

Tašky, peňaženky a vaky z kolekcie MINI Lifestyle Collection 2020 používajú vysoko kvalitné materiály, premyslené funkcie a nový trojfarebný vzor Tricolour Block Design. Nákupná taška MINI Tricolour Block Shopper je dostupná v troch farebných kombináciách a predstavuje ideálneho štýlového spoločníka pri nákupoch, zatiaľ čo vak MINI Tricolour Block Duffle Bag sa skôr hodí na každodenné využitie či na kratšie výlety. Oba tieto produkty sú vyrobené z vode odolného plátna a majú pogumované logo MINI v kontrastných farbách.

Novým produktom v ponuke je taška cez rameno MINI Contrast Zipper Sling Bag. Vonkajší materiál aj výplň tejto čiernej tašky cez rameno sú vyrobené z recyklovaných PET fliaš. Štýlovým prvkom je potom okrídlené logo MINI na samostatnom vonkajšom vrecku a zips, ktorý využíva kombináciu žltej farby Energetic Yellow a bielej farby. Ideálneho cestovateľského spoločníka pre mladých priaznivcov značky MINI predstavuje kufrík MINI Kids Trolley. Manipuláciu s tvrdou škrupinou červenej farby Chili Red uľahčujú štyri tiché kolieska a teleskopická vyťahovacia rúčka. Vnútri sa nachádza viacero praktických oddelení a poťah s potlačou s motívmi buldoga a automobilov.

Bavlna v organickej kvalite, svieže farby a autentický štýl — nové oblečenie

Klasický vzhľad, svieže farby, vysoko kvalitné detaily a trvalo udržateľné materiály. To všetko sa spojilo a vytvorilo autentický štýl oblečenia novej kolekcie MINI Lifestyle Collection 2020. Dámske aj pánske tričká MINI Wordmark Signet T-Shirt dostupné vo dvoch farbách zaručujú vysoký komfort nosenia vďaka jednolícnej bavlnenej pletenine organickej kvality. Pod dokonale padnúci strih sa podpísali kruhový tvar lemovania výstrihu okolo krku aj zadného sedla. Nezameniteľné MINI: Dámske aj pánske tričká MINI CI Wing Logo T-Shirt. Dostupné v bielej, červenej Chili Red aj čiernej farbe obsahujú výrazný kontrastný pás a na hrudi okrídlené logo MINI. Dámske tričko MINI CI Polo je vyrobené z bavlny organickej kvality, má klasický polo golier a voľnočasový výstrih do V bez gombíkov. Špičkový dizajn dokonale dopĺňajú moderné farebné kombinácie: čierne a biele bloky farby získavajú premyslený doplnok v podobe farebného pásika žltej farby Energetic Yellow. Okrídlené logo MINI je potom vítaným doplnkom. Pánske tričko MINI CI Polo má rovnaké vzory a materiál, no rovný strih a zapínanie na tri gombíky. Nové teplákové bundy sú rovnako navrhnuté pre dámskych aj pánskych priaznivcov značky. Dámska tepláková bunda MINI Loop Wing Logo Sweatshirt je dostupná v červenej farbe Chili Red alebo v čiernej, rovnako tak aj pánska tepláková bunda MINI Loop Wing Logo Sweatshirt. Mäkká bavlna organickej kvality s diagonálnou flísovou štruktúrou zaručuje maximálny komfort, zatiaľ čo výrazný vzhľad zaručujú aplikácie s okrídleným logom MINI čiernej alebo bielej farby a jemné kontrastné pásiky na golieri, rukávoch a na páse.

Malé veľkosti, štýlový vzhľad — oblečenie pre deti

Atraktívne nové produkty z kolekcie MINI Lifestyle Collection 2020 myslia na to, aby módne trendy dodržiavala aj najmenšia generácia. Darčeková súprava MINI Cars and Stripes Gift Set poskytuje vynikajúci štart do života plného potešenia z jazdy a štýlu. Súprava zabalená v štýlovom darčekovom boxe obsahuje čiapočku s klasickým dizajnom pásov a s bielym nápisom MINI ako aj päť párov ponožiek s rôznymi vzormi a farbami. Oblečenie je navrhnuté pre najmenších priaznivcov značky MINI vo veku od šesť do deväť mesiacov a vďaka elastanu zapracovanému do bavlny organickej kvality sa vynikajúco nosí. Starší súrodenci môž vyjadriť svoj osobný štýl tričkom MINI NUB Wordmark T-Shirt Kids. Dodáva sa vo veľkostiach od 98 do 140, je vyrobené zo 100-percentnej organickej bavlny a poskytuje ochranu pred UV žiarením. Farebná ponuka obsahuje kombinácie biela/žltá Energetic Yellow/čierna a červená Chili Red/modrá Iceland Blue/čierna. Tričko obsahuje potlačené logo MINI a kontrastnú farbu na prednej časti.

Veľká zábava doma aj vonku — autíčko MINI Baby Racer a šarkan MINI Kite

Autíčko MINI Baby Racer poskytuje najmladšej generácii maximum zábavy z jazdy pri minimálnych nárokoch na priestor. Vozidielko v dizajne aktuálnych modelov MINI má tiché gumené pneumatiky a vyberateľný poťah sedadla. Obratné autíčko v klasickej červenej farbe Chili Red s bielymi pásmi na kapote je pre deti od 18 mesiacov.

Nový šarkan MINI Kite vynesie malých aj veľkých priaznivcov značky MINI do nevídaných výšok. Pestrofarebný šarkan s rozpätím 45,5 centimetra sa zavesí do vzduchu vďaka špagátu s dĺžkou približne 20 metrov.

Značky: