Na Slovensko prichádza nová možnosť ako nakupovať rôzny tovar cez internet. Je to Allegro, najväčšie trhovisko európskeho pôvodu s takmer 25-ročnými skúsenosťami na trhu.

Aktuálne prichádza aj na Slovensko, výsledkom čoho je lokalizované trhovisko na adrese allegro.sk a tiež lokalizovaná mobilná aplikácia Allegro pre platformu Android a iOS. Je to jasná odpoveď na to, ako na Slovensko prichádzajú čínske obchody, pri ktorých garantovať bezpečnosť údajov je dosť komplikované.

Mobilná aplikácia pre Allegro.sk
Mobilná aplikácia pre Allegro.sk

Allegro pôsobí v Poľsku, kde má svoju centrálu, ďalej v Čechách, v Maďarsku, Slovinsku a v Chorvátsku. V Čechách táto spoločnosť získala viac ako 1,6 milióna aktívnych kupujúcich a stala sa druhou najnavštevovanejšou e-commerce platformou za menej ako rok.

Slováci majú radi obchod na internet a poznajú ich výhody

Allegro prostredníctvom svojho modelu trhoviska zjednodušuje priame obchodovanie medzi predajcami a nami ako zákazníkmi. Ako nakupujúci máme cez Allegro prístup k širokej škále produktov za výhodné ceny a môžeme nakupovať bezpečne online. Pre predajcov, ktorý poskytujú svoj tovar na predaj predstavuje Allegro spoľahlivého partnera a zároveň im Allegro dáva plnú kontrolu nad ich ponukami a cenami. 

Aj Slováci sa môžu tešiť na akčné zľavy počas vybraných dní
Aj Slováci sa môžu tešiť na akčné zľavy počas vybraných dní

Prieskum medzi slovenskými zákazníkmi ukázal, že online trhoviská sú čoraz populárnejšie vďaka ich pohodliu, rozmanitosti a konkurenčným cenám. Keďže 77 % opýtaných pozná predaj na internete cez online trhovisko a dokonca až 42 % ľudí na Slovensku už pozná Allegro podľa mena, platforma je dobre pripravená na to, aby sme si ju obľúbili.

So symbolom sloníka sa budeme stretávať na Slovensku veľmi často
So symbolom sloníka sa budeme stretávať na Slovensku veľmi často

Všetky funkcionality Allegro sú prispôsobené miestnemu trhu – od jazyka, meny a spôsobov dopravy, vrátane doručenia do širokej siete odberných miest Packeta v rámci celého Slovenska.

Registrácia a prevádzka predajného účtu na platforme je bezplatná, čo predajcom umožňuje ľahko vyskúšať benefity, ktoré Allegro ponúka. V rámci Uvítacieho programu môžu noví predajcovia využívať benefit 0 % predajných provízií počas prvých 180 dní, spolu so silnou marketingovou podporou, vrátane spustenia prvej reklamnej kampane na Slovensku, ktorú si budete môcť pozrieť v pondelok 18. marca.

Marketingové kampane Allegro.sk
Marketingové kampane Allegro.sk

Zameranie sa na zákazníka

Allegro.sk ponúka ľuďom na Slovensku prístup k rozsiahlemu výberu produktov, s až 100 miliónmi dostupných ponúk. Katalóg produktov zahŕňa takmer všetko od elektroniky, domova a záhrady, športu a voľného času, výrobkov pre deti, automobilov, cez módu a obuv, zdravie a krásu, knihy, až po médiá, zberateľské predmety a umenie.

Allegro prichádza s garanciou najnižších cien
Allegro prichádza s garanciou najnižších cien

Allegro.sk je tak jedna z najväčších e-commerce platforiem na Slovensku, ktorá ponúka 10-krát viac produktov ako akýkoľvek e-shop na Slovensku.

Allegro prináša aj garanciu najnižšej ceny. Tá porovnáva ceny na Allegro s vybranými online obchodmi na Slovensku a ukazuje najlepšie ponuky na tejto platforme. Ak by sme Allegro túto garanciu nedokázal splniť a našli by ste nižšiu cenu, vráti vám Allegro až 150 % rozdielu ceny vo forme kupónu uplatniteľného na tejto platforme. Platforma zároveň poskytuje bezpečné nakupovanie, bezplatnú dopravu s ponukou Smart! a pohodlie pri nakupovaní.

10 eur kupón na prvý nákup určite využite
10 eur kupón na prvý nákup určite využite

Nakupovanie bez rizík

Už od štartu platformy môžete využívať službu predplatného Allegro Smart! Tá prináša neobmedzené bezplatné doručenia, exkluzívne ponuky a prémiovú zákaznícku podporu za poplatok 11,99 eur ročne, alebo 2,49 eur mesačne .

Pre tých, ktorí si chcú program najprv vyskúšať, je k dispozícii špeciálna skúšobná ponuka: 5 bezplatných doručení počas prvých 6 mesiacov. Sami tak zistíte, ako to celé funguje a ako pohodlne sa dá nakupovať na Allegro.sk.

Výhodou je nakupovanie so Smart! a teda s dopravou zadarmo
Výhodou je nakupovanie so Smart! a teda s dopravou zadarmo

Pri minimálnej hodnote objednávky 12,90 eur v programe Allegro Smart! môže využívať bezplatné doručenie na viac ako 2600 výdajných miest a balíkových automatov po celej krajine alebo bezplatné doručenie priamo domov pri objednávkach od 21,90 eur.

Bezpečnosť vašich údajov je pre Allegro podstatná
Bezpečnosť vašich údajov je pre Allegro podstatná

Program Allegro Protect prináša bezpečné nákupné prostredie s možnosťou rýchleho vrátenia peňazí a s  komplexnou ochranou nákupu. Allegro sa snaží o vašu maximálnu spokojnosť a o to, aby ste dôverovali tomuto online trhovisku. Ak sa vám nepodarí problém vyriešiť priamo s obchodníkom, dostane do 48 hodín refundáciu až do výšky 4 000 Eur.

Nakupovanie odkiaľkoľvek

Nakupovanie na Allegro je navrhnuté tak, aby bolo plynulé a jednoduché pre každého. Či už preferujete desktopové rozhranie, alebo prehliadanie na mobilnom zariadení, Allegro ponúka viacero možností pre pohodlné online nakupovanie. Okrem portálu allegro.sk je k dispozícii aj mobilná aplikácia Allegro, ktorá ponúka plný rozsah nákupných funkcií a tiež uvítací kupón 10 eur na prvú objednávku v rámci aplikácie. Ten je možné uplatniť pre objednávky v hodnote nad 50 eur.

Nový a väčší MALL.sk

Spustenie Allegro stavia na dedičstve obchodu MALL.sk. Ako jeho nástupca je allegro.sk pripravené ponúknuť nový zážitok z nakupovania, pričom pokračuje v prevádzke MALL.sk ako samostatnej platformy a zároveň aj jedného z obchodníkov na Allegro.

Tehlovo červená farba je charakteristická pre Allegro
Tehlovo červená farba je charakteristická pre Allegro

Zdroje: Allegro.sk

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.