Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Nikon s potešením oznamuje vývoj plnoformátového fotoaparátu mirrorless formátu FX a objektívov NIKKOR vybavených novým bajonetom.

Fotoaparát mirrorless a objektívy NIKKOR, ktoré sa vyvíjajú, umožnili dodať optickému výkonu nový rozmer, pričom sa použil nový bajonet. Fotoaparát mirrorless  je výsledkom pokročilých schopností spoločnosti Nikon v oblastiach optiky a výroby získaných v priebehu vyše storočnej tradície, ako aj špičkovej technológie spracovania obrazu. Výrazne k tomu prispeli aj odborné znalosti nadobudnuté počas vývoja digitálnych jednookých zrkadloviek Nikon.

Prostredníctvom tohto nového fotoaparátu mirrorless a objektívov NIKKOR sme odhodlaní umožniť fotografom zachytávať snímky, ktoré sú bohatšie a živšie než kedykoľvek predtým..

Okrem toho sa pre nový fotoaparát mirrorless vyvíja nový bajonetový adaptér. Bude fungovať s objektívmi NIKKOR s bajonetom Nikon F, ktoré sú súčasťou systému digitálnych jednookých zrkadloviek od spoločnosti Nikon, a fotografom poskytne širší výber.

Spoločnosť Nikon bude aj naďalej lídrom kultúry práce s obrazom vďaka uvedeniu nového fotoaparátu mirrorless na trh i zásluhou pokračujúceho vývoja digitálnych jednookých zrkadloviek Nikon, pričom bude spotrebiteľom poskytovať možnosti voľby, aby si mohli užívať jedinečné hodnoty oboch systémov.

Na adrese uvedenej nižšie si môžete pozrieť špeciálny obsah, ktorý sa týka tohto produktu. Môžete sa tešiť na ďalší obsah.

Podrobnosti vrátane dátumu uvedenia na trh a odporúčanej maloobchodnej ceny oznámime neskôr.