Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Necelé 2 týždne ostávajú do otvorenia v poradí už štvrtej výzvy Fondu  SK-NIC. Pre záujemcov je pripravená výzva pre malé projekty a zároveň 100 000 EUR na podporu ich inovatívnych nápadov.

Jeden projekt môže získať podporu v rozmedzí od 2 500 do 10 000 EUR a požiadať o ne je rovnako ľahké ako predtým – elektronicky prostredníctvom portálu darca.sk a to od 1. júna 2021 do 15. júla 2021.

A aké sú tohtoročné témy?

  • Hľadajú sa projekty zamerané na vzdelávanie prostredníctvom informačno-komunikačných technológií alebo projekty vzdelávajúce o týchto technológiách,
  • tiež projekty podporujúce digitálnu ekonomiku malých a stredných podnikov, čiže ich vstup do online sveta (prípadne ich rast v ňom),
  • a nakoľko sa dennodenne pohybujeme vo virtuálnom prostredí, ktoré je v súčasnosti plné hoaxov, tretia téma je zameraná na potláčanie falošných správ a konšpirácií na internete.

Podrobné informácie o tom, kto môže požiadať o podporu a za akých podmienok, nájdete na špecializovanom webe spolu s kompletným znením výzvy.

Priblíženie novej výzvy nájdete aj vo videu na YouTube kanáli.

Fond SK-NIC začal svoju činnosť vo svojej súčasnej podobe v roku 2019. Od tej doby sme podporili 38 projektov v celkovej sume takmer 500 000 EUR a ďalšie prostriedky čakajú len na vás!

Značky: