UPC prichádza s bombastickou ponukou, ktorá vám dá až 6 x viac za rovnakú cenu. Zdá sa vám to až príliš dobré? Im nie a tak si pre istotu pre vás pripravili aj zaujímavú sadu darčekov, z ktorých si sami vyberiete, ktorý je ten pravý pre vás. 

Na čo sa môžete v novej štedrej ponuke UPC tešiť?

UPC si jednoducho povedalo, že chce dať novým zákazníkom omnoho viac ako doteraz. Za rovnakú cenu môžete teraz získať až 6 x rýchlejší optický internet alebo až dva krát viac staníc na jeden celý rok. Vybrať si tak môžete spomedzi služieb TV, optického internetu alebo si balík výhodne zostaviť podľa svojich predstáv.  Vravíte si, že v tom určite bude nejaký háčik? Práve naopak, k pútavej ponuke si môžete navyše zvoliť jeden z troch užitočných darčekov, ktoré vám predstavíme nižšie.

Zbavte sa stresu z nekvalitného pripojenia a užívajte si hodiny zábavy

Vďaka ponuke „Viac za menej“ od UPC si môžete teraz dopriať až 6-násobne rýchlejší internet. Všetci členovia vašej domácnosti si tak môžu do sýtosti užiť kvalitný obraz a zvuk obľúbených online show, ničím nerušený online meeting či potešiť sa nakupovaním v e-shopoch bez dlhšieho načítavania obrázkov.

Ak ste si doteraz hovorili, že v tej TV nič nedávajú, možno to tak úplne nie je pravda. Možno len nemáte tie správne stanice, ktorých obsah by vás zaujal. Vďaka ponuke „Viac za menej“ si teraz môžete užívať 114 staníc za cenu pôvodných 54. Nájdete tam ďalších extra 15 dokumentárnych staníc, 8 filmových staníc, 8 detských staníc a mnohé ďalšie. So skvelou funkciou TV Archív si naviac obsah staníc môžete pustiť spätne počas 7 dní. Už sa tešíte na hodiny zábavy?

Čo môžete získať?

  1. Internet 300 za cenu 50 – rýchly a spoľahlivý internet s rýchlosťou sťahovania až 300 Mbit/s
  2. Internet 600 za cenu 300 – ultrarýchle internetové pripojenie, ktoré s vami zvládne všetky každodenné výzvy. Doprajte si rýchlosť až 600 Mbit/s
  3. Digitálnu TV Komfort za cenu TV Klasik – za cenu 54 staníc si teraz môžete užívať až 114 staníc

Vyskladajte si balík služieb podľa seba

Možnosť nakombinovať si rýchlosť internetu s balíkom TV podľa vašich predstáv je v UPC samozrejmosťou. Pozrite si celú ponuku internetu a televízie a objavte ideálne riešenie pre vašu domácnosť. Výhodu v podobe lacnejšej služby na celý rok + darček navyše získate aj pri skombinovaní internetu s TV.

Vyberte si darček, ktorý vám najviac vyhovuje

  • bezplatné zriadenie prípojky a inštalácia služieb (ušetríte tak až do 60 €)
  • 30 € poukážka na nákup na Alza.sk
  • balík HBO na pol roka zadarmo k digitálnej TV (balík obsahuje 3 HBO stanice + videotéku HBO GO)

UPC logo

Značky: