Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Binance uvádza na trh Binance Sensei, revolučný nástroj AI v oblasti krypto vzdelávania.

Binance, popredná blockchainová a kryptomenová burza, predstavila Binance Sensei, chatbota poháňaného umelou inteligenciou. Je navrhnutý tak, aby zlepšil zážitok z učenia miliónom používateľov na vzdelávacej platforme Binance Academy. Nástroj pôsobí ako vzdelávací asistent, ktorý ponúka pomoc a motiváciu na každom kroku. Aktuálne je dostupný iba v anglickom jazyku. 

S viac ako 1 000 článkami a glosármi vo viacerých jazykoch je Binance Academy obľúbeným zdrojom digitálnych informácií a znalostí Web3. Avšak orientácia v toľkých materiáloch môže pôsobiť pre používateľov odradzujúco. Binance rieši tento problém práve poskytnutím interaktívneho chatovacieho okna. To umožňuje používateľom priamo klásť otázky a dostávať okamžité a prehľadné odpovede, čerpané z Binance Academy a iných zdrojov. Nachádzať informácie, pokiaľ ide o krypto a blockchain materiály, nebolo nikdy jednoduchšie.

Binance Sensei využíva viaceré pokročilé funkcie technológie Chat GPT. Rozhranie poskytuje okamžité pochopenie témy a kurátorský obsah Binance Academy vypĺňa akékoľvek dátové obmedzenia Chat GPT. Môžete sa tak hlbšie ponoriť do problematiky alebo rýchlo získať potrebné informácie na porozumenie – všetko na jednej platforme. 

Na Binance Academy sa môže vzdelávať každý bez obmedzení. Ponúkajú k dispozícii enormné množstvo obsahu vo viac ako 30 jazykoch. Na stránke sa nenachádzajú žiadne reklamy, poplatky ani požiadavky na registráciu. Užívatelia dokonca môžu pri učení zarobiť kryptomeny prostredníctvom programu Learn and Earn. Binance Academy má aj iné vzdelávacie programy, ako sú University Outreach Program a Student Ambassador Program, a spolupracuje s ďalšími online vzdelávacími platformami a asociáciami v oblasti kryptomien.