Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už v stredu, 30. septembra, sa uskutoční online seminár organizovaný IT Asociáciou Slovenska v spolupráci s technologickou firmou Huawei. V rámci témy “Ako AI technológie od Huawei môžu pomôcť vášmu biznisu” sa hostia dozvedia viac o súčasných trendoch a praktickom využití umelej inteligencie v podnikaní a priemysle.

Hlavnou témou seminára bude najmä technológia Huawei Atlas AI Computing, jej umiestnenie v obchodných aplikáciách na trhu a taktiež jej nedávne využitie v regióne CEE a Nordics. Hostia budú mať možnosť dozvedieť sa viac o vývojovej platforme Huawei AI, ktorá prináša nové možnosti pre AI vývojárov a výskumníkov. Treťou témou bude predstavenie partnerských programov spoločnosti Huawei, vytvorených na podporu podnikateľov, ktorí chcú v rámci svojej obchodnej činnosti využívať aj aplikácie umelej inteligencie.

O tom, ako môžu špičkové technológie pomôcť spoločnostiam na Slovensku dosiahnuť ich obchodné ciele bude prednášať Goran Licanin, riaditeľ pre vývoj priemyslu a ekosystémov spoločnosti Huawei pre Cloud & AI BG regiónu CEE a Nordic.

Huawei je technologickou spoločnosťou, ktorá už 30 rokov poskytuje popredné riešenia pre oblasť telekomunikačného priemyslu a podnikov po celom svete. V roku 2020 bola spoločnosťou Boston Consulting Group zaradená medzi 6 najinovatívnejších spoločností na svete. Spoločnosť sa tiež zaviazala investovať v tomto roku až 20 miliárd dolárov do výskumu a vývoja nových technológií.

Webinár začína v stredu, 30. septembra 2020 o 10.00 CET. Bezplatnú registráciu nájdete na  oficálnej stránke ITAS.

Značky: