Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Rozšírené portfólio SanDisk demonštruje inovácie v oblasti pamäťových kariet. Najrýchlejšia 1,5TB microSD UHS-I karta na svete s prenosovou rýchlosťou až 150 MB/s pri čítaní

Spoločnosť Western Digital dnes predstavuje rad nových riešení svojej oceňovanej značky SanDisk®, ktoré sú navrhnuté tak, aby uspokojili dopyt spotrebiteľov po väčšej úložnej kapacite doma aj na cestách. Vo svete pixelových spomienok a digitalizovaných zážitkov ostáva potreba väčšieho priestoru stála. Či už dokumentujete prvé krôčiky dieťaťa, robíte výskum divokej prírody alebo zálohujete starostlivo vedenú hudobnú knižnicu, tieto nové riešenia od spoločnosti SanDisk sú stvorené na zachytenie a uchovanie životných ciest.

„Chápeme, že potreby ľudí v oblasti ukladania dát sa neustále vyvíjajú, od osobných fotografií, videí a súborov až po profesionálny obsah, čo nás núti novo definovať hranice možností,“ hovorí Susan Park, viceprezidentka divízie Consumer Solutions spoločnosti Western Digital. „Naším cieľom je aj naďalej vytvárať ľahko použiteľné a dôveryhodné riešenia, na ktoré sa ľudia spoliehajú dnes aj zajtra, a dúfame, že riešenia, ktoré dnes uvádzame na trh, inšpirujú ľudí k ďalšej tvorbe.“

Nové riešenia SanDisk sú stvorené pre dnešné dobrodružstvá a pripravené na zajtrajšie cesty:

1,5TB karta SanDisk Ultra microSD UHS-I – najrýchlejšia 1,5TB vysokokapacitná karta microSD UHS-I na svete

Nová 1,5TB* karta microSD™ je ideálna pre zariadenia so systémom Android™, Chromebooky a notebooky so systémom Windows® a ponúka obrovský priestor aj rýchlosť.

  • Prekračovanie doterajších limitov: Najrýchlejšia 1,5TB* microSD UHS-I karta na svete s prenosovou rýchlosťou až 150 MB/s pri čítaní** v spojení s čítačkou kariet SanDisk MobileMate® USB 3.0 microSD nadväzuje na silné a dlhodobé dedičstvo spoločnosti SanDisk v oblasti inovácií úložísk.
  • Široká kompatibilita: Rozšírte bleskovo svoje úložisko pre hostiteľské zariadenia, ktoré podporujú karty microSD UHS-I, ako sú smartfóny a tablety so systémom Android, Chromebooky a notebooky so systémom Windows.
  • Dostupnosť: Nové karty s kapacitou 1,5 TB* sú teraz k dispozícii s doporučenou cenou 175 EUR a vzťahuje sa na nich desaťročná obmedzená záruka1. Táto karta SanDisk Ultra® je k dispozícii v obchode Western Digital Store a u autorizovaných online predajcov a v kamenných predajniach pod názvom Ultra PLUS s rýchlosťou čítania až 160 MB/s**.

Pamäťová karta SanDisk PRO-CINEMA CFexpress typu B – Pamäťová karta na produkciu profesionálneho videa a fotografií

Karty SanDisk PRO-CINEMA CFexpress™ typu B, ktoré boli nedávno uvedené na trh pred veľtrhom IBC2023, poskytujú profesionálny výkon potrebný k vyhotovovaniu filmových záznamov najvyššej kinematografickej kvality.

  • Výkon pre kinematografiu: Karta SanDisk PRO-CINEMA CFexpress typu B umožňuje užívateľom zhotovovať videá v kvalite 8K v kinematografickej kvalite2 bez výpadkov snímok. Dosahuje minimálne udržateľné rýchlosti záznamu 1 400 MB/s**.
  • Odolný kryt: Odolá pádom z výšky až 1 metra a sile až 50 newtonov3 a pomáha chrániť nenahraditeľné zábery a videá.
  • Kompatibilná s PRO-READER a PRO-DOCK 4: Karta PRO-CINEMA CFexpress typu B spolupracuje s čítačkami SanDisk Professional PRO-READER CFexpress a PRO-DOCK 4 (predávajú sa samostatne) pre škálovateľné, simultánne načítanie, ktoré pomáha maximalizovať produktivitu.
  • Dostupnosť: Dostupná je teraz v obchode Western Digital Store a u autorizovaných predajcov, v e-shopoch a u distribútorov spoločnosti SanDisk. Doporučená cena začína na 463 EUR za 320 GB* s doživotnou obmedzenou zárukou1.

Aktualizovaná ponuka SanDisk USB – flash disky s viacerými konektormi v živých farbách

Tieto farebne atraktívne USB flash disky umožňujú užívateľom vyhotovovať a ukladať ešte viac fotografií a pristupovať k nim na rôznych zariadeniach (vrátane smartfónov, tabletov a počítačov) bez spomalenia.

  • SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C™: Celokovový flash disk  2-v-1 flash disk má reverzibilné konektory USB Type-C and Type-A a je k dispozícii v zlatej a striebornej farbe. Automaticky zálohujte fotografie pomocou aplikácie SanDisk Memory Zone™.5 Tento disk je k dispozícii v kapacite až 1 TB* a je vybavený vysokovýkonným rozhraním USB 3.2 Gen 1 pre rýchly prenos súborov.
    • Dostupnosť: Doporučená cena začína na 24 EUR za 32 GB*.
  • SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C: Jednoducho použiteľné úložisko, ktoré teraz funguje vo všetkých zariadeniach USB Type-C aj Type-A s prenosovou rýchlosťou až 400 MB/s.** Jeho dvojúčelový otočný dizajn pomáha chrániť konektory na cestách. Tento flash disk je k dispozícii v kapacitách 64-256 GB* v farbách Absinthe Green, Lavender a Navagio Bay a v kapacite 1 TB* v čiernej farbe.
    • Dostupnosť: Cena začína na 21 EUR za 32 GB*. Všetky farby sú teraz k dispozícii v obchode Western Digital Store a u autorizovaných predajcov, v e-shopoch a u distribútorov spoločnosti SanDisk.