Disk, ktorý má cestovanie v krvi.

Spoločnosť Western Digital prináša na slovenský trh externý SSD disk  My Passport Go. Najnovší prírastok produktového radu My Passport ponúka kapacitu až 1 TB v odolnom prevedení a kompaktných rozmeroch. Disk má integrovaný kábel USB a ochranný gumový rám. Je navrhnutý pre využitie na cestách a pre všetkých tých, ktorí chcú mať pri sebe svoje dáta a využívať prednosti technológie SSD.

Externý SSD disk My Passport Go má ochranný gumový rám, ktorý pohlcuje nárazy a nemá žiadne pohyblivé mechanické súčiastky. Odolá pádom z výšky až dva metre a pomáha používateľom uchovať ich digitálny obsah v bezpečí, chránený pred nárazmi a otrasmi. Kompaktné rozmery disku (zmestí sa do vrecka) a integrovaný kábel USB robia z tohto zariadenia užitočné a maximálne mobilné úložisko.

My Passport Go je až dvaapolkrát rýchlejší než väčšina bežných prenosných externých diskov a ponúka výkon SSD diskov s rýchlosťou prenosu dát až 400 MB/s. Je plne kompatibilný s počítačmi PC aj Mac, je na neho poskytovaná trojročná záruka a súčasťou dodávky je aj zálohovací softvér pre Windows. Po preformátovaní spolupracuje aj so službou Time Machine na zálohovanie z počítača Mac.

SSD disk je k dostupný v dvoch farebných prevedeniach ochranných rámov (modrá a žltá) a v dvoch kapacitách 500 GB a 1 TB.

Zdroj: WesternDigital

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.