Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital Corporation, firma s vedúcim postavením na trhu dátových úložísk, rozširuje svoju produktovú radu HDD diskov WD Gold o model s kapacitou 12 TB.

Tieto pevné disky sú určené pre náročné aplikácie v segmente Big Data. Nové HDD WD Gold s vysokou kapacitou poskytujú riešenie pre celú radu podnikových a cloudových aplikácií.

Pevné disky WD Gold predstavujú nekompromisné riešenie pre ukladanie dát, ktoré je vyžadované súčasnými IT manažérmi, ktorí spracúvajú napríklad dôverné zákaznícke dáta a údaje, zdravotnú dokumentáciu alebo obchodné informácie.

„Nárast objemu dát nepoľavuje a je stále dôležitejšie tieto dáta nie len uchovávať, ale aj spracúvať a získavať z nich informácie,” hovorí Brendan Collins, viceprezident spoločnosti Western Digital pre podnikové úložiská, a dodáva: „Firmy, ktoré získavajú hodnotné informácie z prevádzkových dát, sú schopné prijímať múdre rozhodnutia, zlepšiť obchodné výsledky a rozhodne tým získať konkurenčné výhody.”

Pevné disky WD Gold sú navrhnuté tak, aby uchovali tie najcennejšie dáta. Nájdu ideálne uplatnenie pri veľkom pracovnom zaťažení, v náročnom prostredí serverov. Spoľahlivosť diskov WD Gold je medzi diskami Western Digital jedna z najvyšších a dosahuje hodnôt 2,5 miliónov hodín MTBF. Disky využívajú technológiu HelioSeal štvrtej generácie, ktorá vďaka použitému héliu napomáha poskytovať výnimočnú kapacitu, spoľahlivosť a efektivitu prevádzky.

Dostupnosť

Na nové pevné disky WD Gold 12 TB (WD121KRYZ) je poskytovaná päťročná obmedzená záruka. Disky sú dostupné prostredníctvom vybraných predajcov a resellerov.