Platforma WhatsApp prináša funkciu, ktorú používatelia už dlho žiadali.

Sociálne siete aj napriek ich neformálnej povahe čoraz častejšie využívame na všetky možné druhy komunikácie. Či už ide o prácu, ktorú riešime pokojne aj na Facebooku či dokonca Instagrame, tak aj o školskú komunikáciu so spolužiakmi alebo ako prostriedok pre zoznamovanie sa s novými ľuďmi. Skutočne viacúčelovou aplikáciou je v tomto smere WhatsApp, ktorý prináša čoraz viac funkcií na rôzne spôsoby komunikácie.

Videohovory tak doplnila možnosť zdieľania obrazovky a aj skupinové konverzácie aktuálne môžu obsahovať viac osôb. Teraz však WhatsApp prináša novinku, ktorá sa spája so štýlom písma správy. Po novom bude možné text správy formátovať, čo poteší mnoho používateľov služby.

Formátovanie textu už aj vo WhatsAppe

Rôznorodosť možností služieb pri posielaní správ vytvára zdravú konkurenciu. Vďaka neustálym možnostiam ako sa posúvať vpred tak známe sociálne siete prinášajú jedno vylepšenie za druhým a výnimkou nie je ani WhatsApp. Najnovšie sa tak testuje možnosť formátovania textu, pričom používatelia budú mať na výber z troch možností formátu.

Formátovanie textu v službe WhatsAppZdroj: wabetainfo.com
Formátovanie textu v službe WhatsApp

Ako môžete aj na obrázku vidieť, WhatsApp umožní používateľom využiť hneď tri rôzne typy formátovania určené na rôzne účely. Jedným z nich je kódový blok, druhým citačný blok a v neposlednom rade štandardný zoznam. Táto funkcia sa aktuálne nachádza aj v účtoch niektorých používateľov.

V súčasnosti ale ide najmä o účty používateľov aplikácie v beta verzii. WhatsApp však má v blízkej dobe uvoľniť túto funkciu aj ďalším používateľom. Preto ak sa aj vy tešíte na možnosť formátovania textu v správach, už čoskoro sa dočkáte.

Zdroj: wabetainfo.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.