Ani nie za šesť mesiacov od uvedenia je Windows 10 aktívny už na viac ako 200 miliónoch zariadení na celom svete. To znamená, že je najrýchlejšie sa šíriacim Windows doteraz. Jedným z meradiel úspešnosti operačného systému je aj to, ako ho ľudia používajú.

Nedávno prekonal Microsoft ďalší medzník aj v tejto oblasti, keď iba za december strávili ľudia používaním Windows 10 viac ako 11 miliárd hodín.

Na kontinuálny rast jeho používateľov poukazujú aj návštevy vo Windows Obchode, ktoré presiahli hranicu 3 miliardy a takisto aj nové univerzálne aplikácie ako Netlix, Pandora, WSJ, NPR, Uber, 1-800-Flowers, Adidas, Twitter a mnohé ďalšie.

Zariadenia s Windows 10 majú za sebou skvelý štart do nového roku. Surface Book bude odteraz dostupný až na 10 nových trhoch: Austrália, Rakúsko, Čína, Francúzsko, Nemecko, Hongkong, Japonsko, Nový Zéland, Švajčiarsko a Spojené kráľovstvo.

Aj Xbox mal silný rok 2015 s Xbox One, ktorý zaznamenal rekordné predaje a s Xbox Live, ktorý zaznamenal najviac používateľov v histórii Xboxu. Napríklad 28. decembra sa na Xbox Live nalogovalo prostredníctvom Xbox One viac používateľov ako kedykoľvek predtým.