Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Wolt chce na Slovensku posunúť vnímanie okamžitých donáškových služieb. Spoločne so svojím novým partnerom – kníhkupectvom Martinus – spúšťa projekt expresného doručenia kníh. Zákazníci si budú môcť cez Wolt objednať z výberu knižných titulov v Bratislave a Košiciach. Ide tak o ďalšie významné rozšírenie portfólia Woltu od doručovania jedla smerom k maloobchodu.

“Veľmi sa teším, že práve s Martinusom môžeme posúvať hranice e-commerce na Slovensku a prinášať stále väčší komfort pre našich zákazníkov. Kuriéri Woltu vám odteraz môžu už o 30 minút z Martinusu doručiť novú knihu od obľúbeného autora, rýchly knižný darček k narodeninám alebo nahradiť zabudnutú knižku počas víkendového oddychu,” hovorí Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku. Milovníci kníh nájdu v ponuke Woltu výber z najpredávanejších titulov kníhkupectva Martinus, okrem toho aj detské knihy, špeciálne výbery a samozrejme aj darčekové poukazy.  „Spájať ľudí s knihami je v Martinuse naše hlavné poslanie. Vďaka tejto spolupráci si knižky nájdu svojich čitateľov zakaždým, keď si niekto povie – Kiežby som mal teraz pri sebe dobrú knižku! – a to je už skoro ako kúzlo,“ dodáva Michal Brat, brand manažér Martinusu. Možnosť objednať si knihy cez Wolt bude dostupná z predajní Martinus v Bratislave na Obchodnej a v Košiciach v OD Urban.  

Obľúbená donášková služba zároveň rozširuje v Bratislave aj v Košiciach oblasť doručenia o nové mestské časti – V Bratislave v najbližších týždňoch pribudne Rača, Podunajské Biskupice a Vrakuňa. V Košiciach sa zóna rozrastie o Ťahanovce a mestskú časť Nad jazerom. Rovnako ako pri jedle, aj pri ďalších tovaroch je prioritou Woltu rýchlosť a spoľahlivosť donáškových služieb – čas doručenia je priemerne do 30 minút, v prípade akýchkoľvek problémov zákaznícky servis reaguje v priemere do 1 minúty.

Už tento víkend ponúka Wolt pri príležitosti Dňa matiek (nedeľa 9. 5.) zákazníkom špeciálne zľavy pre expresné doručenie sladkostí, kvetov a zároveň vybraných bestsellerov z ponuky kníhkupectva Martinus – pri objednávke stačí použiť kód DENMATIEK, ktorý platí počas nedele na zľavu zo základného doručenia vo vybraných predajniach.

V roku 2020 uzatvorila donášková služba viac ako 1 500 partnerstiev s obchodmi po celom svete. ‎Na Slovensku spolupracuje Wolt okrem kníhkupectva Martinus aj s viacerými partnermi z oblasti fitness, cukroviniek, kvetinárstiev, kozmetiky či alkoholu. Rozvoj donáškových služieb v sektore potravín a maloobchodu je v tomto roku prioritou, zároveň s rapídnym ale udržateľným rastom spoločnosti vo viacerých slovenských mestách.

Značky: