Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Český a slovenský Xerox má novú finančnú riaditeľku, ktorou je Zuzana Volková. Do svojej novej funkcie nastupuje 19. októbra 2015 a rozšíri tak najvyššie vedenie Xeroxu ČR a SR. Spadať bude priamo pod generálnu riaditeľku Veroniku Brázdilovú.

Zuzana má dvadsať rokov skúseností v najrôznejších oblastiach financií, či už ide o účtovníctvo, audit, finančné plánovanie, či vedenie ľudí v tejto oblasti. Do Xeroxu prichádza z TNT, kde zastávala viacero pozícií: pracovala napríklad ako finančná manažérka so zodpovednosťou za finančné účtovníctvo, vnútornú kontrolu, projekty pre oblasť Východnej Európy a na pozícii finančnej riaditeľky viedla TNT v Singapure. Zuzana vyštudovala VŠE v Prahe a okrem iného získala aj diplom ACCA z oblasti financií.

Som veľmi rada, že môžem Zuzanu Volkovú privítať vo svojom tíme. Do svojej novej funkcie prináša mnoho profesijných skúseností a zároveň čerstvý vietor. Je tiež skvelé, že najvyššie vedenie bude posilnené o ďalšiu ženu. Teším sa na spoluprácu a prajem Zuzane na jej novej pozícii veľa šťastia,“ hovorí o novej členke manažmentu generálna riaditeľka Xeroxu pre ČR a SR Veronika Brázdilová.

V spoločnosti Xerox bude mať Zuzana Volková na starosť strategické rozhodnutia a finančné operácie v troch krajinách (okrem Českej republiky a Slovenska aj v Maďarsku). Jej úlohou bude zabezpečiť profesionálne finančné riadenie spoločnosti Xerox na všetkých troch trhoch s ohľadom na stratégiu firmy a etické štandardy spoločnosti. Zuzana Volková v spoločnosti strieda Sherifa Samira, ktorý mal financie českého a slovenského Xeroxu na starosti počas posledných dvoch rokov.

 

Značky: