Akciu môžete využiť v Xiaomi Store v Avione.

Pokiaľ si plánujete zakúpiť niektorý z produktov značky Xiaomi, dňa 7. októbra v čase od 15 do 18:00 môžete získať zľavu vo výške 20 % na všetok sortiment v predajni Xiaomi Store v Avione, na ktorý sa nevzťahuje nejaká iná zľava.

Táto akcia je o to lákavejšia, že zľava 20 % platí aj na predstavené novinky z ekosystému, ako je vlajková loď medzi robotickými vysávačmi, Xiaomi Robot Vacuum X10+, či tyčový vysávač Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry. V zľave je tiež Xiaomi Smart Krmítko, ktoré môžete kúpiť za 95 eur (bežne 119 eur).

Smartfóny Xiaomi 12T a 12T Pro nebudú v zľave, nakoľko ich predaj štartuje až 13. októbra. Avšak, pokiaľ si predobjednáte model Xiaomi 12T na mi-store.sk do 12. októbra, získate k nemu robotický vysávač Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite v hodnote 229 eur zdarma.

Mimochodom, okrem 20 % zľavy na celý sortiment budete môcť v Xiaomi Store v Avione stretnúť aj robotického psa Xiaomi CyberDog, ktorý sa bude počas zľavovej akcie prechádzať po predajni.

Xiaomi CyberDogZdroj: Xiaomi

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit