Festival zliav od Xiaomi je v plnom prúde.

Xiaomi Fan Festival 2023 trvá od 24. apríla do 14. mája. V rámci tohto festivalu môžete ušetriť až 48 %, pričom v zľave sú viaceré obľúbené smartfóny, smart hodinky, slúchadlá, počítačové produkty, zariadenia inteligentnej domácnosti a starostlivosti o zdravie.

Xiaomi Fan Festival 2023 prebieha v oficiálnom slovenskom e-shope spoločnosti Xiaomi na webe mi-store.sk a v kamenných predajniach Xiaomi Store. Sumár najzaujímavejších zliav sme už na našom webe publikovali v samostatnom článku, TU.

V tomto článku zosumarizujeme exkluzívne zľavy, ktoré platia iba v kamenných predajniach Xiaomi Store. Zoznam všetkých webových zliav si môžete pozrieť na mi-store.sk.

Xiaomi Fan Festival 2023Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Fan Festival 2023

Exkluzívne zľavy pre kamenné predajne Xiaomi Store

Xiaomi 4K Monitor 27″ za 299 eur (pôvodná cena 579 eur, zľava 48 % iba v kamenných predajniach)

Jedna z TOP ponúk v rámci Xiaomi Fan Festival 2023 je zľava 48 % na výborný Xiaomi 4K Monitor 27″. 27-palcový monitor od Xiaomi ponúka verné podanie farieb, ktoré certifikovala spoločnosť PANTONE a 100 % pokrytie farebného priestoru sRGB a 99 % pokrytie priestorov Adobe RGB a DCI-P3. Rozlíšenie monitora je 3840 × 2160 pixelov, maximálny jas dosahuje 400 nitov. Vo výbave sa nachádza aj USB-C port.

Xiaomi 4K Monitor 27″ EUZdroj: Xiaomi
Xiaomi 4K Monitor 27″ EU

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill EU za 94,90 eur (pôvodná cena 119 eur, zľava 20 % iba v kamenných predajniach)

V kamenných predajniach Xiaomi Store môžete ušetriť aj pri kúpe výbornej bezdrôtovej vŕtačky. Tá zaujme zabudovaným displejom, vďaka ktorému môžete sledovať pracovný stav v reálnom čase. Displej ponúka zobrazenie aktuálneho prevádzkového režimu a rýchlosti v reálnom čase.

Vŕtačka umožňuje používať manuálny aj inteligentný režim, ktorý vďaka vstavanému inteligentnému čipu automaticky prispôsobí krútiaci moment podľa potrieb zariadenia. V režime skrutkovania sa po utiahnutí skrutky zariadenie automaticky uzamkne, čím sa zabráni zlomeniu alebo prasknutiu v dôsledku pretočenia.

Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill EUZdroj: Xiaomi
Xiaomi 12V Max Brushless Cordless Drill EU

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (2282) za 59,90 eur (pôvodná cena 64,90 eur, zľava 8 % iba v kamenných predajniach)

V zľave môžete kúpiť aj stolovú lampu Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro. Ide o staršiu generáciu s označením 2282, ktorej štandardná cena je 64,90 eur. V zľave ju môžete získať za 59,90 eur. Lampa má telo z hliníkovej zliatiny a ponúka široké možnosti polohovania.

Jej svetelný tok dosahuje až 700 lúmenov, menovitý výkon je 14 W. Môžete si prispôsobiť teplotu bielej farby v rozmedzí 2500 až 4800K. Lampa ponúka niekoľko režimov, ako je sústredenie, čítanie a režimy, ktoré si vytvorí používateľ.

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (2282)Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro (2282)

Xiaomi 16-in-1 Ratchet Screwdriver za 16,90 eur (pôvodná cena 25,90 eur, zľava 35 % iba v kamenných predajniach)

Mi 16-in-1 Ratchet Screwdriver je račňa s vysokým krútiacim momentom a 3 nastaveniami, ktorá je schopná vyvinúť krútiaci moment až 20 Nm. Ponúka odnímateľný výsuvný zásobník s vnútorným magnetom, ktorý pojme až 8 obojstranných bitov.

K dispozícii je teda 16 bežných typov bitov, ktoré spolu so 110 mm odnímateľnou predlžovacou tyčou vyhovujú väčšine scenárov domáceho použitia. Zásobník je možné úplne oddeliť od hlavného tela, čo umožňuje kedykoľvek vybrať a vymeniť bity.

Xiaomi 16-in-1 Ratchet ScrewdriverZdroj: Xiaomi
Xiaomi 16-in-1 Ratchet Screwdriver

Xiaomi Smart LED žiarovka (tepla biela) za 5,90 eur (pôvodná cena 9,90 eur, zľava 40 % iba v kamenných predajniach)

Smart žiarovku môžete ovládať prostredníctvom smartfónu kdekoľvek a kedykoľvek. Výhodou je, že nepotrebujete žiaden hub, stačí ju spárovať s aplikáciou Mi Home. K dispozícii sú inteligentné funkcie, ako je nastavenie časovača či možnosť prepojenia s ďalšími smart zariadeniami.

Xiaomi Smart LED žiarovka ponúka nastaviteľný jas od 40 do 810 lúmenov a teplé biele svetlo (2700K). Jej hodnotiaci výkon je 8 W (ekvivalent 60 W) a životnosť až 25-tisíc hodín.

Xiaomi Smart LED žiarovkaZdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart LED žiarovka

Zoznam kamenných predajní Xiaomi Store

Vyššie uvedené zľavy môžete využiť exkluzívne v kamenných predajniach Xiaomi Store. Tie sú dostupné v Bratislave v obchodných centrách Avion, Bory Mall a Eurovea a takisto aj v Žiline, v Prešove a v Košiciach. Detailné informácie si môžete pozrieť na priloženom obrázku:

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit