Po úspešnom uvedení na čínsky trh je na rade aj ten globálny.

Udalosť je naplánovaná na 8. februára. Očakáva sa, že na tejto akcii bude predstavená aj ďalšia novinka v podobe modelu Mi 11 Pro (alebo Mi 11 Lite). Toto zariadenie nie je zatiaľ oficiálne potvrdené. V každom prípade Mi 11 nebude jediná, ktorá bude v ten deň predstavená. Dočkáme sa aj globálneho uvedenia MIUI 12.5. Spoločnosť ďalšie podrobnosti prezradí 8. februára o 13:00 nášho času.

Na globálnom predstavení sa samozrejme dozvieme aj cenu Mi 11 pre náš región. Bude potrebné počítať s tým, že telefón môže stáť približne 800 eur. Žiadne prekvapenie by sa tak konať nemalo, pretože aj model Mi 10 bol na trh uvedený za rovnakú cenu. Pro model by sa mohol následne predávať za cenu 1000 eur. Na predstavení by sme sa mohli dokonca dočkať aj nového smart náramku.

MIUI 12.5 naznačuje, že oproti MIUI 12.0 pôjde iba o malú aktualizáciu. Nadstavba je založená na Androide 11 a prinesie niekoľko noviniek. Zaujímavejším doplnkom je MIUI+, ktorý umožňuje spúšťať aplikácie z telefónu na počítači so systémom Windows. 

Mi 11 má používateľské prostredie MIUI 12.5 už nainštalované, no na túto verziu čaká ďalších 27 telefónov Xiaomi a Redmi.

Xiaomi Mi 11 Global event

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 6: Nová generácia príde s GPS, prepracovaným rozhraním a väčším displejom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.