Očakávať môžeme aj nástupcu herného smartfónu BlackShark.

O novej generácii zariadenia BlackShark v podstate toho veľa nevieme. Xiaomi pred pár dňami zverejnilo plány na spustenie celosvetového predaja pôvodného BlackSharku, pričom to vyzerá tak, že sa čoskoro dočkáme aj pokračovania.

Zdá sa, že pravdepodobne oficiálny pútač informuje o plánovanom predstavení BlackShark 2 už 23. októbra o 18:00 miestneho času. Zatiaľ si síce nemôžeme byť ničím istí, nakoľko aj predpokladané predstavenie Xiaomi Mi Mix 3 sa presunulo z 15. na 25. októbra.

Pred dvomi týždňami sa začali objavovať informácie o tom, že nový Mi Mix 3 príde 15. októbra. Nakoľko sa tak nestalo, spoločnosť Xiaomi začala oficiálne informovať, že vlajkový model sa predstaví až 25. októbra.

Konštrukčne bude novinka od Xiaomi podobná smartfónom, akými sú napríklad Vivo Nex alebo Oppo Find X. Predná stena by mala vďaka tomuto riešeniu dosahovať skoro 100 % pomer displeja k telu zariadenia. Dočkať by sme sa mohli aj vlastného hlasového asistenta Xiao, ktorý sa bude spúšťať samostatným tlačidlom.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

AnTuTu zverejnilo Top 10 najvýkonnejších zariadení za september 2018

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.