Zaoblené displeje idú do módy.

Xiaomi oficiálne predstavil nový phablet Mi Note 2. Ide o nástupcu minuloročného modelu Mi Note a novinka ponúka všetko, čo by ste od vlajkovej lode medzi phabletmi očakávali.

Vo výbave má 5,7-palcový QHD displej s OLED panelom a zaoblením z oboch strán. Telefón vďaka tomu mierne pripomína zakrivené zariadenia od Samsungu. Vo výbave ďalej nájdete procesor Snapdragon 821, 6 GB operačnú pamäť, 128 GB úložisko a 22,56 Mpx fotoaparát so senzorom Sony IMX 318 a elektronickou stabilizáciou obrazu. Batéria ponúka kapacitu 4070 mAh a rýchle nabíjanie Quick Charge 3.0.

mi_note2_detail_nowat

Telefón má ergonomicky zaoblený aj chrbát a v Číne sa čoskoro začne predávať vo verziách s 4 GB RAM / 64 GB úložiskom (380 eur) a 6 GB RAM / 128 GB úložiskom (450 eur). Xiaomi takisto uvedie na trh model s podporou všetkých svetových LTE sietí s konfiguráciou 6 GB RAM / 128 GB úložisko. Cena je v tomto prípade 475 eur v prepočte.

Dostupnosť na ostatných trhoch zatiaľ nebola oznámená, ale nakoľko má Xiaomi oficiálneho distribútora aj pre Európu, očakávame časom uvedenie tohto telefónu aj v okolitých krajinách – minimálne v Poľsku a neskôr možno aj na Slovensku.

Zdoj: Android Central

Prečítajte si aj:

Xiaomi prichádza oficiálne do Európy. Čoskoro sa objaví na Slovensku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit