Čínska spoločnosť oficiálne ohlásila udalosť „Mega Launch“, ktorá sa bude konať 29. marca.

Táto udalosť sa bude vysielať naživo na hlavných platformách sociálnych médií a očakáva sa, že sa začne o 12:30 nášho času. Spoločnosť nepovedala nič o tom, aké telefóny budú uvedené na trh. Očakávame však tri horúce novinky – Mi 11 Lite, Mi 11 Pro a Mi 11 Ultra. Tieto tri modely sme už pomerne dlhý čas mohli sledovať v rôznych únikoch, čo naznačovalo, že ich uvedenie je čoraz bližšie.

Očakávame, že Xiaomi Mi 11 Lite bude prvý telefón, ktorý bude uvedený s čipsetom Snapdragon 775G. Vo výbave by nemal chýbať trojitý fotoaparát s hlavným 64 Mpx senzorom, ktorý bude doplnený o 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát 5 Mpx makrofotoaparát. Modely Mi 11 Pro a Mi 11 Ultra by mali dostať do výbavy nový senzor Samsung ISOCELL Bright GN2 s rozlíšením 50 Mpx.

Od týchto vlajkových lodí sa tiež očakáva, že budú mať periskopický objektív so 120-násobným hybridným priblížením a malý displej na zadnej strane pre pohodlné vytváranie selfie. 

Kľúčovým rozdielom medzi modelmi Pro a Ultra bude pravdepodobne iba rýchlosť nabíjania – 66 W oproti 120 W, ale na uvedenie všetkých podrobností si musíme počkať ešte sedem dní.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Watch Lite: Vydržia až 9 dní na jedno nabitie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.