Xiaomi Vianoce 2023 sú v plnom prúde, ak ste nestihli Black Friday, využite tieto zľavy.

Vlna Black Friday zliav je už za nami. Práve tento čas pred Vianocami mnohí využívajú na nákup vianočných darčekov, keďže ide o najväčšie zľavy počas roka. Ak ste ho aj nestihli, vôbec to nevadí. Xiaomi si totiž pre vás pripravilo veľký výber zliav na december, kedy počas kampane Xiaomi Vianoce prináša zľavy takmer na všetko. Od smartfónov, cez fitness náramky a smart hodinky až po produkty osobnej starostlivosti alebo produkty do domácnosti. V ponuke sú aj výhodné balíky bundle, kedy k jednému produktu získate príslušenstvo zadarmo.

Keďže je týchto zliav viac než dosť, v našom článku sa môžete pozrieť na to najlepšie, čo si počas tejto akcie môžete kúpiť. Všetky produkty, no aj mnohé iné si môžete zakúpiť na webe mi-store.sk a akcie platia od 4.12. do 31.12.2023 alebo do vypredania zásob.

Smartfóny od Xiaomi a Redmi v zľave

Xiaomi 13T 8/256 GB za 499 eur

Mohých počas akcií zaujal práve nový Xiaomi 13T a určite má čo ponúknuť. Čipset MediaTek Dimensity 8200-Ultra, 67 W nabíjanie a tiež 50-megapixelový fotoaparát Leica. Zľavu vo výške 17 % môžete využiť pre modely vo všetkých troch farbách, teda modrej, čiernej aj zelenej. Pôvodná cena telefónu pritom bola 599 eur, teraz ho môžete mať za už 499 eur.

Detailné informácie o telefóne sa dozviete v našich recenziách – Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro.

Redmi Note 12 Pro+ 8/256 GB za 379 eur

Model Redmi Note 12 Pro+ prišiel do série Redmi Note tento rok dodatočne, no jeho výbavu si mnohí hneď zamilovali. Jeho základom je čipset MediaTek Dimensity 1080 a jeho prednosťou je najmä 120 W nabíjanie spolu s 200-megapixelovým fotoaparátom. Cena tohto telefónu je po 17 % zľave vo výške 379 eur, pričom pôvodná cena modelu bola 459 eur.

Redmi 12C 4/128 GB za 114,90 eur

Lacnejším modelom pre nenáročnejších je Redmi 12C, čomu odpovedá aj jeho cena. Telefón disponuje 6,71-palcovým IPS LCD, čipsetom MediaTek Helio G85 či veľkou 5000 mAh batériou. Na nabíjanie využíva konektor microUSB 2.0 a podporuje 10 W nabíjanie. Tento model získal zľavu vo výške až 36 % a zo 179 eur si ho teraz môžete kúpiť za len 114,90 eur.

Redmi 12CZdroj: Xiaomi
Redmi 12C

Redmi A2 3/64 GB za 89 eur

A ak by ste predsa hľadali telefón pre nenáročnejších používateľov za menej ako 100 eur, určite si môžete kúpiť aj Redmi A2 za cenu 89 eur. Telefón získal zľavu vo výške 10 % a pôvodne stál teda 99 eur. Ide o ideálny telefón napríklad pre deti či staršie osoby, no určite ho ocenia aj používatelia, ktorí nepotrebujú množstvo funkcií a využívajú ho najmä na telefonovanie, prípadne prehliadanie internetu. Základom modelu je čipset MediaTek Helio G36 a v jeho výbave nájdete napríklad 8-megapixelový fotoaparát, 3,5mm jack pre pripojenie slúchadiel či 5000 mAh batériu s 10 W nabíjaním.

Náramky a hodinky v zľave

Xiaomi Smart Band 8 s remienkom (bundle) za 59,90 eur

Fitness náramky sú v mnohých prípadoch obľúbenejšie ako inteligentné hodinky, a to najmä pre ich nenáročnosť, nenápadný dizajn a množstvo funkcií, ktoré ponúknu za nízku cenu. Toto je prípadom aj náramku Xiaomi Smart Band 8, ktorý v rámci akcie Xiaomi Vianoce môžete mať už za 59,90 eur spolu s remienkom podľa vášho výberu navyše. V jednom balení teda získate klasický silikónový remienok v čiernej alebo zlatej farbe a vybrať si k nemu môžete ďalší navyše.

Xiaomi Smart Band 8 pritom ponúka 1,62-palcový AMOLED displej s možnosťou využitia funkcie Always On. Disponuje podporou pre až 150 športových režimov a pri jeho používaní môžete dosiahnuť výdrž až 16 dní.

Redmi Watch 3 za 74,90 eur

Ak by ste predsa preferovali inteligentné hodinky, skvelou voľbou sú aj Redmi Watch 3 s cenou 74,90 eur po 21-percentnej zľave. Tieto hodinky disponujú 1,75-palcovým AMOLED displejom a taktiež ich viete využiť pri vykonávaní až 121 športov. Presne toľkoto športových režimov totiž ponúkajú. Hodinky navyše majú zabudovaný GPS čip a využiť ich viete aj pre Bluetooth volania.

Xiaomi produkty do domácnosti

Mi Camera 2K za 29 eur

Kamery do domácnosti môžu byť skvelým pomocníkom napríklad ak potrebujete sledovať malé dieťa v druhej miestnosti či máte domácich maznáčikov a chystáte sa preč. Navyše vám vedia vyčarovať pokoj na duši, keď odídete z domu na niekoľko dní a nikto tam nebude. Základným modelom, ktorý si v rámci akcie Xiaomi Vianoce viete kúpiť, je Mi Camera 2K v cene 29 eur s už 27-percentnou zľavou.

Táto kamera ponúka 2K rozlíšenie a objektív dokáže snímať v 125 ° uhle. Bonusom kamery je aj skutočne kvalitné nočné videnie, podpora pre obojstranný rozhovor a tiež ovládanie hlasom pomocou OK Google či Amazon Alexa.

Xiaomi Smart Camera C300 za 35,90 eur

Trochu lepšou voľbou je Xiaomi Smart Camera C300 s cenou 35,90 eur po zľave vo výške 27 %. Aj v prípade tejto kamery je prednosťou skvelé nočné videnie a poradí si aj so slabším osvetlením. Duálna motorová hlava kamery navyše umožňuje jej otáčanie do 360 ° horizontálne a 108 ° vertikálne, prehľad tak budete mať o všetkom, čo sa u vás doma deje.

Xiaomi Smart Camera C300Zdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart Camera C300

Xiaomi Smart Camera C400 za 45,90 eur

A najlepšou voľbou z tejto trojice je Xiaomi Smart Camera C400 s cenou 45,90 eur. Kamera disponuje videom s kvalitou 2,5K a v mnohých smeroch sa podobá na jej lacnejšieho súrodenca vyššie. Cena však berie do úvahy vylepšenia obrazu a iné drobnosti, preto ak by ste doma chceli skutočne kvalitného pomocníka pre sledovanie domácnosti, určite sa pozrite na túto kameru.

Ďalšie zľavy do domácnosti

Xiaomi okrem domácich kamier zlacnilo aj niekoľko ďalších produktov, medzi ktorými možno nájsť teplovzdušné fritézy či inteligentný mixér. Všetky potrebné informácie k týmto produktom pritom nájdete na stránke mi-store.sk.

Xiaomi Smart teplovzdušná fritéza Pro 4LZdroj: Xiaomi
Xiaomi Smart teplovzdušná fritéza Pro 4L

Produkty pre osobnú starostlivosť

Xiaomi v rámci akcií Xiaomi Vianoce zlacnilo aj produkty osobnej starostlivosti pre dámy aj pánov. Nájdu sa tak medzi nimi viaceré fény či iné produkty, nás však zaujali najmä dva produkty, ktoré prichádzajú s atraktívnymi zľavami.

Zábava aj voľný čas

Xiaomi do svojej vianočnej kampane so zľavami zaradilo aj niekoľko ďalších produktov, ktoré môžete použiť nielen v rámci svojho voľného času. Ide o elektrické kolobežky pre menej náročných či kolobežky, ktoré využijú skutoční fanúšikovia tejto prepravy. Na zoznam zlacnených produktov sa dostali aj reproduktory z nižšej aj vyššej cenovej kategórie.

Xiaomi Electric Scooter 4Zdroj: TOUCHIT.SK/Branislav Caban

Všetky zľavy v rámci akcie Xiaomi Vianoce si môžete pozrieť na webe mi-store.sk.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.