Dočkať by sme sa mali až troch variantov.

Portál techradar priniesol zaujímajú špekuláciu – tvrdí, že Xiaomi pripravuje až tri ďalšie verzie svojho fitness náramku Mi Band 5, ktorý bol predstavený v Číne iba pred niekoľkými dňami. Špekulácia je založená na analýze zdrojového kódu aplikácie Mi Wear, v ktorej sa nachádzajú kódové označenia Kongming, Kongming L, Kongming Pro a Kongming Lite.

Je zrejmé, že Kongming je pracovný názov náramku Mi Band 5 a zariadenia s prívlastkami L, Pro a Lite by mohli byť jeho tri ďalšie varianty. Popravde, vieme si predstaviť, že by Xiaomi vydalo Pro verziu náramku so zabudovaným GPS senzorom a pokročilým monitorovaním vybraných cvičení.

Nevieme si však predstaviť, ako by osekalo už tak lacný náramok, aby vyrobilo jeho Lite verziu – možno by iba odstránilo NFC z výbavy náramku. A vôbec netušíme, čo sa zariadenie by mohlo byť Kongming L, nakoľko Xiaomi v minulosti nikdy nepredstavilo produkt s prívlastkom L.

Budeme si teda musieť počkať, či a koľko rôznych variantov Xiaomi reálne uvedenie na trh. Je totiž pravdepodobné, že existujúce varianty náramku Mi Band 5 sa aktuálne nachádzajú iba v štádiu testovania a nikdy sa reálne nemusia dostať na trh.

Zdroj: techradar

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 5 oficiálne: Väčší displej, dlhá výdrž a stále dobrá cena

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit