Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kúpou nových chladničiek s umelou inteligenciou Samsung Bespoke AI ušetríte hneď dvakrát. Režim AI Energy šetrí vaše peniaze za energie vďaka využitiu umelej inteligencie. Navyše môžete nákupom ušetriť až 200 €, ak si novú chladničku zaobstaráte od 29. apríla do 30. júna 2024 alebo do vypredania zásob.

Stavte na úsporu energií až 15 %

Nové chladničky Samsung s umelou inteligenciou podporujú úsporný režim v aplikácii SmartThings Energy a dokážu znížiť spotrebu až o 15 %. V aplikácii je možné pravidelne kontrolovať spotrebu energie a odhadnúť tak mesačnú faktúru za elektrinu. SmartThings Energy vám navyše poskytne rady, ako znížiť spotrebu energie a porovná spotrebované množstvo s predchádzajúcim obdobím. Chladnička Samsung s umelou inteligenciou a WIFI analyzuje a sleduje vlastnú spotrebu, v prípade potreby odporučí aktivovať úsporný režim. Za nízkou spotrebou stojí aj digitálny invertorový kompresor, ktorý sa pýši vyššou energetickou účinnosťou, menším hlukom a dlhšou výdržou. Automaticky prispôsobí svoju rýchlosť podľa potreby chladenia.

Samsung vám ušetrí nielen peniaze, ale aj starosti o čerstvosť potravín. Twin Cooling riešenie optimalizuje teplotu a vlhkosť tak, aby chránilo potraviny a ich chuť, zabraňuje totiž miešaniu pachov. Technológia No Frost zvyšuje cirkuláciu vzduchu, ktorá udržuje konštantnú teplotu. Vy tak nemusíte myslieť na pravidelné odmrazovanie chladničky. Zákazníci ocenia aj technológiu SpaceMax. Vďaka ultratenkým izolačným vrstvám poskytujú nové chladničky s umelou inteligenciou Bespoke väčšiu kapacitu aj napriek tomu, že si zachovávajú štandardnú hĺbku. Čerešničkou na torte je elegantný vzhľad, navrhnutý tak, aby vyhovoval vášmu životnému štýlu.

Ušetrite až 17 % z ceny novej chladničky

Nové chladničky s umelou inteligenciou Bespoke vám vďaka režimu AI Energy postrážia a ušetria energie, vy teraz môžete ušetriť na nich. Cashback na jednotlivé produkty je od 80 do 200 €. Na vybraných modeloch RB38C7B6AB1/EF a RB38C7B6AS9/EF, ktoré navyše získali ocenenie v nezávislom DTeste, ušetria zákazníci až 17 %.

Na uplatnenie akcie je potrebné kúpiť vybraný produkt v e-shope Samsung.sk či u vybraných predajcov. Následne svoj nákup registrovať a po overení zaregistrovaných údajov bude zákazníkovi vyplatený cashback. Na webe samsung.sk je potrebné chladničku registrovať do 14 dní od nákupu. Poslednú platnú registráciu možno vykonať do 14. júla 2024.

Značky: