Doplnené 11. 6.: Zmena sa prejavila aj na Slovensku, Sony už ponúka k predobjednávke slúchadlá Sony WH-H910N.

Sony nedávno spustilo predobjednávky svojej vlajkovej lode Xperia 1 II v Európe. K telefónu v rámci tejto kampane ponúka špičkové slúchadlá Sony WH-1000XM3 ako darček zadarmo. Táto akcia platí aj na Slovensku a platila aj v ďalších európskych krajinách.

Zdá sa však, že Xperia 1 II vzbudzuje väčšiu pozornosť, ako sa čakalo. Portál xperiablog upozornil na jej výborné predaje v rámci predobjednávok, čoho dôsledkom je zmena predobjednávkových darčekov v niektorých krajinách.

Oficiálny obchod Sony eStore, ktorý predáva smartfóny japonského výrobcu v Británii, Nemecku, Francúzsku, Španielsku a Taliansku, vypredal predobjednávkové balenie so slúchadlami v priebehu niekoľkých dní a teraz k telefónu ponúka oficiálny ochranný obal.

Podobná situácia je aj v ponuke britského O2. Operátor mal k dispozícii 1750 slúchadiel Sony WH-1000XM3, tie už minul. Namiesto nich teraz pribaľuje k predobjednávkam slúchadlá Sony WH-H910N, čo je podľa nás lepšia ponuka ako ochranný obal.

Sony dlhodobo láka na svoje vlajkové lode slúchadlami, ktoré sú darčekom k predobjednávke. Podľa portálu xperiablog je však aktuálna situácia unikátom – v minulosti sa nestalo, že by sa slúchadlá tak rýchlo minuli. Otázkou je, či sa znížil ich počet alebo sa zvýšil záujem o samotný telefón…

Zdroj: xperiablog

Prečítajte si aj:

Sony spúšťa predobjednávky na Xperia 1 II na Slovensku: Špičkové slúchadlá ako darček

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit