Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od počítačov sa očakáva nielen výkon, ale i atraktívny dizajn. S týmto zámerom uvádza ZALMAN novinku – Case Z9 Neo Plus v bielej farbe.

Hlavnou úlohou počítačovej skrine je poskytnúť optimálne pracovné podmienky a priestor pre komponenty počítača, predovšetkým účinnú cirkuláciu vzduchu vo vnútri skrine. Ďalej musí technické riešenie skrine umožniť ľahkú a rýchlu inštaláciu jednotlivých komponentov.

Jednoduchosť a moderný dizajn

Z9 NEO Plus je vylepšená verzia produktovej rady ATX Mid Tower Z9. Rozmery sú 205 x 490 x 482 mm. V porovnaní s predchádzajúcou verziou sa najnovší model odlišuje jednoduchším a modernejším dizajnom. Ďalej je treba spomenúť vysokú kvalitu použitých materiálov.

Ukáž mi, čo máš

Zalman Z9 Neo Plus White, je vylepšená verzia rady Z9 Neo, vyznačuje sa elegantnou bielou farbou finálnej povrchovej úpravy. Bočný panel skrine je priehľadný a skriňa tak napĺňa očakávania všetkých používateľov a hráčov počítačových hier, ktorí chcú ukázať obsah svojho počítača, jeho vybavenie a komponenty. Set prachových filtrov zabezpečuje vo vnútri skrine čisté prostredie.

Viac priestoru

Skriňa bola zmenená nielen z vonka. Jedným z dôležitých prvkov novej skrine je použitie hlukového tesnenia. Skriňa poskytuje taktiež väčší priestor pre jednotlivé komponenty. Na rozdiel od predchádzajúcej verzie je možné najnovšie nainštalovať grafickú kartu s maximálnou šírkou 420 mm a chladiaci systém o výške až 160 mm.

Ľahká montáž

ZALMAN garantuje, že päť 120mm ventilátorov poskytne potrebnú cirkuláciu vzduchu. Tri z nich majú podfarbenie LED diódami. Skriňa Z9 Neo Plus White umožňuje taktiež rýchlu inštaláciu pevných diskov bez potreby špeciálneho náradia a taktiež ľahkú prácu s napájacími káblami, ktoré sa navyše podieľajú na atraktívnom dizajne skrine.

Technické údaje Z9 Neo Plus White:

Typ: ATX Mid Tower

Podporované formáty základných dosiek: štandardné ATX/Micro ATX/ITX

Napájanie: štandardné ATX 12V

Podporovaný formát grafickej karty: karty so šírkou až 420 mm

Chladenie CPU: profil až 160 mm

Počet slotov: 7

Ventilátory: 5 (súčasť skrine)

I/O rozhranie: 2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x mic, 1 x slúchadlá

Rozmery: 205 x 490 x 482 mm

Značky: