Samsung opakuje svoju akciu, pri ktorej ponúka smartfóny Galaxy S7 a S7 edge so zľavou 100 EUR. 

Prémiové smartfóny Samsung Galaxy S7 a S7 edge sú o 100 EUR lacnejšie. Vo výraznej zľave ich kúpite u vybraných partnerov. Aktuálne stoja so zľavou 439 EUR a 549 EUR. Pozor si treba dať na dátum, kedy sa ich rozhodnete kúpiť.

Akcia trvá len 3 dni a to od dnešného piatka 27. 10. 2017 do nedele 29. 10. 2017

Netreba sa rozhodovať či kúpiť klasický alebo „edgový“, pretože oba sú zlacnené o rovnakú sumu. Vyberáte si podľa preferencií, ktorou je najmä veľkosť displeja. Oba smartfóny majú v súčasnosti dostupnú aktualizáciu na Android 7.0 Nougat. Ak teda uvidíte, že ich majú predajcovia s Android 6, netreba sa toho obávať. Vaša aktualizácia po prihlásení do Androidu bude dostupná.

5 dôvodov, prečo si kúpiť práve modely Galaxy S7 / S7 edge

Otázka, ktorú si v čase novších smartfónov Galaxy S8 / S8+ položia viacerí z vás.

  1. Hlavným dôvodom bude práve cena. Kým novšie modely stoja 799 EUR / 899 EUR, staršie S7-čky sú po zľave takmer o polovicu lacnejšie. Stále ide o špičkové smartfóny, ktoré boli vlajkové lode a tomu odpovedala aj výbava.
  2. Dlhodobo si držali priečku najlepších smartfónov na fotografovanie. Pre tých, čo radi robia videá to boli jedny z mála smartfónov na trhu globálne, ktoré vedeli plynule preostrovať. Žiadne trhanie ani seknutie obrazom ale plynulé preostrenie, podobne ako u naozajstných video kamier. Galaxy S7 / S7 edge robia špičkové videá.
  3. Sú vhodné na najnáročnejšie aplikácie a hry. Plynulý beh systému je samozrejmosťou. Aj s Androidom 7, to už sme preverili v praxi.
  4. No a výborné je aj rýchle nabíjanie, ktoré využijete na cestách. Oplatí sa vám kúpiť si powerbanku s technológiou Quick Charge 2.0, ktorá bude nabíjať tieto smartfóny rovnako rýchlo ako klasická rýchlonabíjačka dostupná priamo v balení.
  5. Super jemný displej s rozlíšením 1440 × 2560 px.

Prečítajte si aj:

Test prémiového smartfónu Samsung GALAXY S7