Príbeh hrdinky sa nesie v retro štýle.

Jeden z najlepších súkromných webových prehliadačov je dostupný pre systémy Android, iOS a Windows. Jeho hlavnou prednosťou je zameranie na súkromie používateľov a bohaté funkcie, ktoré konkurencia neponúka. Prehliadanie s prehliadačom Vivaldi je tak osobnejšie a predovšetkým bezpečnejšie. Spoločnosť stojaca za týmto prehliadačom, spolu s Porcelain Fortress, teraz pripravila pre fanúšikov arkádových hier lahôdku v podobe pokračovania hry Vivaldia.

Príbeh vo Vivaldii 2 pokračuje tam, kde Vivaldia 1 skončila. Po vstupe do portálu a teleportovaní je Vivaldia prevezená do Strateného údolia, kde musí pokračovať v boji proti zlu. Vivaldia, ktorá sa vydáva na vzrušujúce dobrodružstvo, čelí robotom a prehistorickým dinosaurom a musí zachrániť nový svet, tentoraz z pazúrov zlomyseľného vládcu robotov. Už z tohto úvodného popisu hry je zrejmé, že Vivaldia je presným opakom moderných 3D hier, čiže ide o skutočné „retro„, ktoré vás z pár sekúnd prenesie do minulosti.

Vivaldia 2 hra v prehliadači VivaldiZdroj: Vivaldi
Vivaldia 2 hra v prehliadači Vivaldi

Vivaldia 2 je hra, ktorá sa hrá priamo v prehliadači, pričom táto verzia je už dostupná pre všetkých používateľov internetu, pričom pôvodnú verziu hry bolo možné hrať iba v prehliadači Vivaldi. Pokiaľ si chcete hru zahrať, tak v počítači alebo smartfóne kliknite na tento odkaz, alebo navštívte obchod Steam. Aktualizovaná je aj rýchla voľba Vivaldia vo Vivaldi, aby vás nasmerovala na zdieľanú stránku hernej série. Týmto spôsobom máte jednoduchý prístup k obom hrám a kompletnému príbehu Vivaldie.

Obidve hry je možné hrať nielen pomocou klávesnice, ale aj pomocou ovládača. Všetky potrebné pokyny pre pohodlné hranie sa dozviete hneď po spustení hry. Vivaldiu si dokonca pohodlne zahráte aj na svojom smartfóne. V prípade mobilného hrania sú retro dotykové ovládacie prvky umiestnené priamo na displeji

Podporu pre hru Vivaldia 2 nájdete tu.

Zdroj: Vivaldi

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.