Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mýtus, že vysávače s nízkou úrovňou hluku nie sú výkonné, rúca nový vysávač UltraSilencer ZEN, ktorý je s úrovňou hluku iba 58 dB(A) najtichším vysávačom na svete.

Technickými vylepšeniami, akými sú posilnenie plášťa motora, vylepšená hadica, či tichšia hubica, sa podarilo znížiť hlučnosť nového radu vysávačov Electrolux UltraSilencer.

Najtichší vysávač na svete

S úrovňou hluku len 58 dB(A) je Electrolux UltraSilencer ZEN najtichším vysávačom na svete. Všetky technické vylepšenia nového radu vysávačov UltraSilencer sledovali jediný cieľ: minimalizovať najnepríjemnejší aspekt vysávania – hluk. Ten ako najväčšiu prekážku vysávania uviedlo v prieskume, ktorý realizovala spoločnosť Electrolux, až 36% respondentov. Viac ako 90% opýtaných taktiež uviedlo, že pri výbere nového vysávača hrá dôležitú úlohu práve hluk. Nový vysávač musí byť tichší ako ten predchádzajúci.

P042768_web2016_3_nowat

 „Náš prieskum preukázal, že okrem samotnej účinnosti vysávania je práve úroveň hluku niečo, na čo by sme sa pri vývoji vysávačov mali sústrediť najviac,“ povedal Marek Žáčik, produktový manažér spoločnosti Electrolux Slovensko.

 Ako vzniká ticho?

Silent AeroPro hadica s hladkým vnútorným profilom pomáha spolu s novou, tichšou hubicou s drážkami znížiť hlučnosť na koberci a dlhšie vlákna redukujú hluk vysávania na tvrdej podlahe. Hadica je navyše napojená na trubicu vysávača tak, že spolu vytvárajú hermeticky uzavretý systém.  K celkovému výsledku prispieva aj posilnenie plášťa motora, ochranný štít prachového vrecka či nový držiak filtra.

P042762_web2016_3_nowat

Okrem extrémne tichej prevádzky má Electrolux UltraSilencer ZEN všetky parametre skutočne výkonného vysávača, akými sú výborná účinnosť vysávania, ľahká manévrovateľnosť či kvalitná filtrácia vzduchu. S prídavným osviežovačom vzduchu bude domácnosť po vysávaní, navyše, príjemne voňať.

Vysávač UltraSilencer ZEN je dostupný vo farbách: wolfrámovo metalická, oceľovo modrá, ľadovo biela, čokoládovo hnedá a čierna. V rade UltraSilencer ZEN nájdete modely ZUSDELUX58, ZUSANIMA58, ZUSALLFL58, a ZUSGREEN58.

Značky: